Nevíte prosím někdo jak mám udělat to,aby po kliknutí na tlačítlo se mi oběvila jiná WEB. stránka, a po 5 sec přesměrovalo na jinou stránku ???
Printable View
Nevíte prosím někdo jak mám udělat to,aby po kliknutí na tlačítlo se mi oběvila jiná WEB. stránka, a po 5 sec přesměrovalo na jinou stránku ???
hochu. ty asi o PHP moc nevis ze? jinak byses ptal na JavaScript...Citace:
Původně odeslal Titan
EDIT: jinak redirect muzes udelat pomoci metahlavicky
<META HTTP-EQUIV=REFRESH CONTENT="0; URL=neco.htm">
kde ta cislovka je cas za jak dlouho se to ma presmerovat.
PS objevit se pise s "J" a ne s "Ě" :wink:
njn, sem lamer ;-)Citace:
Původně odeslal mISHA
nejsi :-) ( kdyz uz tak lama ;D )
no a s tim tlacitkem to udelas takhle
<script language="javascript">
function otevri() {
window.location.href = "url te stranky";
}
</script>
a otevri() zavolas pomoci <input type=submit name="tlacitko" value="napis na tlacitku" onsubmit="otevri()"> takhle nejak by to melo bezet ( snad, utikam do hospody ;D )
EDIT: tohle ale otevre v puvodnim okne, pokud bys chtel otevrit jine okno ( popup ) tak se to musi udelat jinak
pockat, jestli jsem to pochopil dobre, ty chces po stisku tlacitka ukazat na 5 sekund jinou stranku a pote automaticky presmerovat na dalsi stranku. to by me teda fakt zajimalo, jak jde v JavaScriptu treba nacist obsah stranky z URL ??? myslim ze pokud to zadani je vylozene takovy, tak PHP je na miste
ja to pochopil jinak. jako ze kdyz zmackny tlacitko, tak mi to hodi jinou stranku a tu stranku po peti sekundach zmeni na dalsi...Citace:
Původně odeslal ripper