existuje Router s RJ45 a BNC ?
Mozna je to blbost , potrebuju internet na dvou PC . K jednomu mam od modemu natazenej 10m TP kabel s RJ45 , druhy je 30m daleko,pres dve 60cm zdi a tam mi vede jen koax kabel a jeste je televizni (75ohm) . Myslite ,ze by to nejak slo ,abych nemusel dolu tahat dalsi ?
Doufal jsem ,ze bude existovat router s RJ45 i BNC ,ale zatim jsem zadnej nenasel :-(
Existuje Router s RJ45 a BNC ?
Hledal jsem u vsech moznych prodejcu HW, ale switch/hub s RJ45 a BNC se mi nepodarilo najit. Potrebuju totiz propojit BN segment site se RJ45 segmentem. Nevite nekdo o nekom, kdo ho prodava? Bazar nechci, protoze v levnejsich hubech pry odchazeji zdroje nebo se prehrivaji.
Re: Existuje Router s RJ45 a BNC ?
Citace:
Původně odeslal
Iguaner
Hledal jsem u vsech moznych prodejcu HW, ale switch/hub s RJ45 a BNC se mi nepodarilo najit. Potrebuju totiz propojit BN segment site se RJ45 segmentem. Nevite nekdo o nekom, kdo ho prodava? Bazar nechci, protoze v levnejsich hubech pry odchazeji zdroje nebo se prehrivaji.
Switch uz z principu switche s BNC nesezenes :) A bazaru se neboj, ja sem koupil 24 portovy 3com za 200 a vubec se neprehriva a jeset navic je do racku :) treba na aukru maji 8 za 200 a je to taky 3com ;) http://www.aukro.cz/item129982391_3com_hub_8_tpm.html