-
Win 2000+WinME
Tak se na Vas obracim protože už nevím jak dál doposud mi normálně siť fungovala v pohodě ale pak sem přeinstalovat Win98 na WinME a už mě to nefacha stále to píše tudle hlášku:
Siť nelze procházet.Systém Windows nemůže získat přístup k síti.
Druhej počítač má nainstalovaný Win2000 spojeni PC2PC 100 síťovkama.
Předem děkuji za pomoc.
-
Coze, tys udelal update ? a jeste ME ? To se divim ze ti to vubec startuje. Proc si to nenechal na tech 98 ??? Mam ten pocit, ze tomu asi pomuze jedine reinstall - ne ze by to treba neslo jinak, ale tohle bude nejrychlejsi metoda. :-D
Pokud se ftom chces rejpat, tak odeber sit a znovu ji nainstaluj, pak uvidis, jestli se neco zmeni. A kdyztak se ozvi.
-
Jezevec: Ty asi pouzivas reinstall ako univerzalnu metodu na riesenie problemov (napr. ked je na pozadi skaredy obrazok) ;D
Na oboch pocitacoch nechaj len TCP/IP protokol a Client for Microsoft Networks. Na jednom nastav IPcko 192.168.0.1, na druhom 192.168.0.2. Masku na oboch 255.255.255.0
-
;D No svoje wokna (XP+98) jsem nereinstaloval uz skoro rok, a kupodivu jeste furt bezej :wink: a kdy jsem instaloval svuj Linux, si uz ani nepamatuju :-) . Ale delat u woken Update je sebevrazda. Daleko jednodussi je nainstalovat je cisty a do nich doinstalovat soft, nez se pokouset o update. Navic ME jsou snad nejhorsi wokna z cely 9x serie.
K problemu: Otestuj jestli ti jede aspon ping, eventuelne k sitofce by mela byt naka utilita, ktera zjisti, jestli je dobre pripojenej kabel a jestli funguje ta karta.
-
Ja som Windows ME nepreinstaloval este ani raz. ;)
Robit upgrade Windows je naozaj len nudzove riesenie. Casto su s tym potom problemy. :roll:
-
Tenhle problem sem uz resil, myslim, ze stacilo kliknou pravym mysitkem na tento pocitac, pak nazev pocitace a identifikace v siti. Nic nemenit, pak zavrit a ono si to rekne o restart, po restartu najednou lze prochazet siti... Jak to? To netusim, ale funguje to... (A kdyby prece jenom ne, tak by melo pomoct nainstalovani site pomoci Pruvodce instalaci site)
-
Díky moc všem za rady hnedka po Vánocích to skusím dát do chodu.Jinak všem štastný a veselý Vánoce.