Zacina sa mi ten t/bred pacit. ide aj na 229 fsb ale napatie je uz nejakych 1,875. takto slape v klude na 1,75 a je to fasa...
Printable View
Zacina sa mi ten t/bred pacit. ide aj na 229 fsb ale napatie je uz nejakych 1,875. takto slape v klude na 1,75 a je to fasa...
Pekne... iked je riziko ze ti za isty cas zacne robit picoviny...
Aku mas pri tom teplotu ???
klud okolo 39
full 48
tak to je dost pekne, vcera nam do firmy priniesli do firmy tiez tie 1700+ TB, zvazujem aj ja jeden... :wink:
jaky mas ramky?
to ze ma 229 fsb pri nforce 2 neznamena ze na tolko mu idu aj ramky.
2Martin: co pouzivas za BIOS na tej Epoxe Nforce2? Tusim ze na nejakom beta Biose bola maximalne mozna frekvencia FSB v BIOSE iba max. 211 MHz. V novsich BETA biosoch uz umoznili viac - vyssie hodnoty?
Caute!!!! bios je z 10.12.2002 takze zatial je najnovsi. mam ho z official epox..
Ak sa ti chce tak pošli nejake výsledky zo sandry. :lol:
Tak to je fakt pekne. Ale ten vysledok nasvedomi hlavne ta husta doska. Ja si myslim ze stym by si sa mal spokojit pretoze uz sa ti voltaz neoplati zvysovat pretoze by procak dostaval velmi do drzky a jeho zivotnost by bola o dost skratena. Tak tych 1.75 je tak akurat na hranici kedy uz treba prestat. Tak fakt ti gratulujem je to peknee. Dufam ze aj mne sa take daco podari hoci urcite dam nedam taku FSB.
2Martin: OK..s tym Biosom :)
Článok už máš vonku...
Ďakujem GABO.. :wink:
martin83: hm, tak mas lepsi kousek, ja mam pri 1.75V maximum 1870MHz (jedou Windows, ne jenom post), teplota idle 63C ondie / 39C senzor desky