Jaké používáte ovladače na tuto grafiku? Jaké jsou nejrychlejší a pod jakym systémem?
Printable View
Jaké používáte ovladače na tuto grafiku? Jaké jsou nejrychlejší a pod jakym systémem?
To je sice pekne ale tam
1. maj jenom nove ovladace
2. nemaj R9100
no tak v tom pripade doporucuji pouzit search a projit si forum...
myslim ze je to jedno, u CATALYSTu neni takovej vykonostni propad pri updatu na nove drivery se starou kartou jako je tomu u nVIDIA, normalne pouzij treba verzi 3.7 nebo 3.9, myslim ze to bude ok.Citace:
Původně odeslal Deimos
pokud by byl nejaky problem se nejnovejsima hrama, pouzij jednoduse CATALYST 4.3 (popr. 4.4)
btw: DNA jsou este rychlejsi... rekl bych ze nej volba bude DNA postavene na 3.9
Vo Windows ME neodporucam 4.3 - robi to problemy.
Ja pouzivam stary Catalisty 3,2 tak mne zajimalo jestli budou novejsi lepsi na ty 3,2 si nestezuju.
popravde ja mam 8500 a ani nevim jake ovladace tam mam. proc? pac to uz dnes neni herni karta a +-5fps mi nestoji za tu snahu. pokud ti to chodi a si spokojeny, nema cenu neco resit...
ja pouzivam oficialni catalyst 4.4 -- s jakymakoli jinyma se mi totiz rozpadal obraz ve hre SACRED (vse ostatni pritom bezelo v pohode)
Na výkonu už asi žádné nové Catalysty starým R8500 nepřidají :| ,ale kompatibilita s novými hrami není k zahození :wink:
Mam 8500 a je to nekdy dost naprd. Myslim, ze starsi nez 3.6 nebo 3.7 nema smysl. Teda ja pak mam problemy s nekteryma novyma hrama. Ale treba mafia mi jede 100% jen s 3.4(teda z tech co jsem zkousel) Jinak to treba jede, ale nemuzu sniperovat, protoze vidim jen nebe. Pri nekterych verzich mi zase vypadavaji textury v nekterych hrach(silent storm, morrowind). Tak a ted babo rad.
to zni dost drsne, nebude problem spis nekde jinde? bejt ATi tak se za takovyhle problemy pomalu stydim...Citace:
Původně odeslal Shadow
Mozna to vyznelo moc drsne, vetsina her funguje bezvadne, ale nektere proste nejdou a najit ovladac pro vsechny se zda nemozne. Tezko soudit, zda je chyba na strane ATI nebo vyrobcu her?Citace:
Původně odeslal Converge
Taky mam takove zkusenosti. Na kazdou hru jiny ovladac. Mne to dela chyby vetsinou jenom v texturach ale stejen je to na ho...
mno nejrychlejší sem měl cat 4.2, ale nejvíc spokojenej jsem s dna 2.4.4.4
Nejlepsi ovladace ??? Vzdy nejnovejsi ...
Od toho vznikaji .....
s cat. 4.1 a 4.3 mi problikavaj casti textur v cs 1.6 a v Splintercell2 po chvili pouzivani termalniho videni (nebo advanced test v Aqua marku 3 - pixel shader) se uplne rozhodi obraz a pomaha jen restart a je toho vic. Naschval sem donesl kartu ke kamaradovi kerymu taky r9100 valila s tema ovladacema v tech hrach, ale po vymene opet chyby avsak s 3.1 bez problemu. Tak newim snad se chytnou dna 2.4.4.4 gdyz je tady vsichni chvalijou ;D
mmm, ja mel jeste nedavno R8500 a vzdy jsem mel nove ovladace a problemy zadne... Do 3.10 pak prisel R9700, ale myslim si, ze by to mohlo delat nastaveni VS a PS, zkus si s tim pohrat .....
Teraz mam 4.2 - funguje tam bez problemov to, co v 4.3 blbne...