Zdravim ,moh by mi prosim nekdo rict jak nejak jednoduse (jestli to de) nainstalovat gcc ,ten navod co je na gcc.gnu.org mi pride docela slozitej ,dik.
P.S: na foru sem nic podobneho nenasel.
Printable View
Zdravim ,moh by mi prosim nekdo rict jak nejak jednoduse (jestli to de) nainstalovat gcc ,ten navod co je na gcc.gnu.org mi pride docela slozitej ,dik.
P.S: na foru sem nic podobneho nenasel.
Do akeho OS to chces - neexistuje priamo binarny balicek?
No tet se to pokousim nacpat do RH 9 ,zkousel sem nejakej balicek z instalacnich CD RH 7.3 ,ale nejde mi to nainstalovat ,protoze to ma nejaky rek bych nekonecny zavislosti.
Ale zkusim se po ncem kouknout.
Aha, takze chces do novsieho OS starsiu verziu GCC. To som nikdy neskusal, ale nejake problemy s tym urcite budu (to si uz asi zistil ;D )
jj ,potrebuju starsi verzi ,protoze ty 3.xx sou nejaky problemovy ,samozdrejme ne tak zavazne ,ale nejdou prelozit nektery programy jako je treba Qmail a tak a s gcc 2.95 a 96 to urcite de.
Jestli je neco problemoveho, tak gcc2.96 z RedHatu. Gcc 3.2 nebo 3.3 jsou uplne v pohode, ale je mozne, ze na nich neprelozis to, co na 2.96 (plati i obracene). Rozhodne bych ti doporucil kompilovat gcc rady 3.[23]. Divil bych se, kdyby tvuj vybrany program nesel zkompilovat (pokud to neni verze z casu dinosauru)
Souhlasim.Citace:
Původně odeslal tosuja
Pokud to nejde prelozit s gcc 3.3, pak je to chyba programu. GCC mel problemy pouze u ranych verzi gcc 3. Mimoto vetsina distribuci obsahuje alternativu gcc-2.95 (nebo redhatovsky gcc-2.96) a gcc byva vetsinou jenom symbolicky link. Divil bych se pokud by to tam nebylo.