cus, zajimaly by mne hodnoty na kterých vám max. jel radeon a případně jak jste toho dosáhli (nějaké nastavení v biosu apod) Thx
Printable View
cus, zajimaly by mne hodnoty na kterých vám max. jel radeon a případně jak jste toho dosáhli (nějaké nastavení v biosu apod) Thx
r9500@pro jel stabilne na 80mhz (200/5 - kt333)
Ja se svym starym Sapphirem 9100 valil na AGP 100MHz a to byl jeste pretocenej na 305MHz GPU ;D ;D ;D 8-) naprosto vpohode
jo ja tusim jeste na abit nf7 jel taky na max asi 99 MHz - nemělo to žádný účinek tak jsem dal na default
jake nastaveni biosu ohledne agp?
nevim ale mi grafarne kiksne uz pri 213/6 a to se mi 1. zda malo a za 2. vim ze mi to uz jelo i na 220
Ja kdyz dal radkovi o neco vic nez 66, tak mi to hazelo artefakty, takze ani nemuzu mit poradne pretoceny FSB
A má to nějaký vliv na výkon zvýšní FSB u AGP ????
Citace:
Původně odeslal Deimos
Citace:
Původně odeslal eraser
u tebe ne, pac mas agp/pci lock :wink:Citace:
Původně odeslal Deimos
to bych rad videl ty komponenty, co zvladly 50mhz na pci. takovy disky musely hazet jednu chabku za druhou, ne ???Citace:
Původně odeslal epidot
ja mel R 9600 PRO a ten byl hodne citlivej stacilo trochu zvysit a uz to hazelo chyby!
Kdyz jsem mel vysokou frekvenci AGP tak ta grafiku skoro nesla taktovat kdyz jsem to dal na 66 MHz rak naprosto v pohode
ja jsem dal na sve sestave agp na 70 a vubec to nepomohlo!!!!
takze jsem to vratil
PCI na 50MHz som skusal na tej 486kovej doske, co mam v routeri. Disku to vobec nevadilo a grafika (S3 Trio 64V+) tiez chodila, akurat v niektorych modoch mala nejako poprehadzovanu farebnu paletu ;DCitace:
Původně odeslal riksa
Inak mne chodil Radeon 9100 na 89MHz, teraz to mam len na 83MHz. Radeony novsie ako 8500/9100 mavaju problemy s frekvenciami nad 66MHz.