Rád bych si změřil hlučnost PC a jeho komponent. Zajímalo by mě, jak na to? Jaký použít software?
Printable View
Rád bych si změřil hlučnost PC a jeho komponent. Zajímalo by mě, jak na to? Jaký použít software?
softwarově?já bych to spíš viděl na HW dB meter :wink:
Myslim, ze staci mikrofon a nejaky SW, co ukazuje dB, alespon v casopise Computer to v nejakem testu merili pomoci SoundForge4.Citace:
Původně odeslal Bukyn
take by mne to zajimalo jestli je nakej softik
no tak v tom případě hledej :wink:Citace:
Původně odeslal podws
Ak nieco take existuje, muselo by sa to kalibrovat - inak to nemoze ukazovat nic, co sa blizi realite.
presne tak, jinak je to platne tak jedine pro porovnani ci je to ci ono hlasitejsi a kde se teda snazit o snizeni hluku aby to nejvic pomohlo celkovemu hluku pc dolu, ale myslim ze na to staci i ucho.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pres ten mikrofon, to podle me nema cenu, jelikoz by to bylo solidne nepresny. dB metr by byl daleko vhodnejsi :wink:Citace:
Původně odeslal podws
Nebo si sezen nekoho kdo ma N6310 nebo neco podobneho, ten by mel mit meric hluku. Ovsem presnost je taky asi nekde jinde :-)
a tam je to kde?O tom sem jeste neslysel...Citace:
Původně odeslal PhoB
jendus: 6250 ma HLUKOMER, tak pocitam ze 6310 a nektere podobne ho budou mit taky,ne?
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komuni...210010802.html
no zkusim tam hodit jeste novej firmware a uvdim,ale momentalne tam zadna takovahle polozka neni...
Jaka je presnost mereni ???Citace:
Původně odeslal PhoB
Jak jsem uz psal, nevim. Podle me nic moc, ale na nejake hrube odhady to bude stacit :wink:Citace:
Původně odeslal Ragnarok
Citace:
Původně odeslal PhoB
hlukomer ma oficialne jen 6250. ostatni mobily neee !! jestli jo tak je to neofiko arbeit a to nemusi zase tak slapat.
hlukomer ma i 6210... :!: