jak to provést, příp. jaký soft ?? WDM drivery mám
Ď.
Printable View
jak to provést, příp. jaký soft ?? WDM drivery mám
Ď.
pokud uz mas naistalovane WDM tak zkus treba VirtualDub.
no jenže on mi ten virtualdub napíše že je zařízení používáno - nevim teda čím. ??? ???
mam podobnej problemek viz par topic nize.: mama TI 4200 128 DDR Tv out video in... a jaksi me to nejde:( mam naistalovany jen ovladace co byli k zakladni desce...a zkousl sem tv tool vubec nic nechytnu pripojeno to mam pres S-video kabel a u videa je prechodka na scartku
2xsancho:
Ale pokud chceš přijmat tv na pc tak musíš použít jiný program, protoře tv tool umí jen zobrazit PC na TV. Můžeš použít WinProducer nebo VirtualDub.
Mne na G4MX460 nebehal video-in kdyz jsem mel zaply klonovani na TV ... jinak behal v pohode, jen je potreba nastavit spravne VirtualDub
muse pls hodit nejakej odkaz na volne siritelne verze techto programu ? ;DCitace:
Původně odeslal Adrenix
Kcemu??? jakoCitace:
Původně odeslal Alp
Program VirtualDub a češtinu najdeš na http://www.tvfreak.cz. Ten WinProducer byl jako bonus u grafické karty. Ale stáhnout se da tady http://www.intervideo.com.Citace:
Původně odeslal xsancho
diky
je tedy (zeptam se jeste jednou pro jistotu) temito programy prijmat signalz videa ?
byl bys prosimte jeste tak ochoten me trochu navest jak to s tim programem lokalizuju a jak to mam nastavit abych mohl vubec pracovat a stahovat to do pocitace......se¨v tom vubec nevyznam :(
Pripadne skús program ATV2000. Vie pracovať z lubovolnymi WDM drivermi. Najdeš ho na www.tvfreak.cz
Jo příjmá signál z videa. Prostě propojíš video out na videu s video in na graf. kartě. A pro záznam zvuku propojíš audio out na videu s line in na zvukovce. A pokud chceš příjmat normální TV tak do videa připojíš anténu a je to.Citace:
Původně odeslal xsancho
Já jsem zkoušel akorát ten WinProducer. Tam to bylo jednoduché, na záložce input sources se zvolí odkud se má signal brát a pak se už nahrává. Ale lepší bude VirtualDub protože ten umí ukládat v DivX. Ale s tim ti neporadím :-(
Citace:
Původně odeslal Adrenix
sem z toho celej tumpachovej: ve winprodicer dam zalozku input sources
jedimou dalsi volbu co pak mam je open media file.... ale nic vice...fakt sem v koncich ???
ps: to video mam propojeno pres s video kable....timto kabelem jde i zvuk ne
jo jeste jedna otazka : co sou wdm drivery ja mam naistalovane ty co byli u grafarny... neni treba chyba v tom ?
V tom winprodicer jsem měl ten samý problém když jsem neměl nainstalované ty WDM drivery. Když jsem si je nainstaloval tak už to jelo.Citace:
Původně odeslal xsancho
Stáhnout si je můžeš tady cca 1MB http://www.nvidia.com/view.asp?IO=wd...k-Me-98se_1.22
A tim kabelem co máš z videa do graf. karty jde jen obraz. Zvuk musiš zapojit zvlášť. Tak jak jsem psal dřive.
Citace:
Původně odeslal Adrenix
ještě malej dotaz ..tyto wdm drivery doinstaluju . mam predtim odinstalovat drivery z grafiky? nebo to je jenom dodatek ?
pls ten odkaz me hodi na stranku nvidie ale nejde nic postahovat :((
ačkoli si myslim , že mam vše správně zapoje a i po naistalovani těch wdm driveru mam v zalozce ve winproducer stale jen open media file
Ty WDM se instalují jako doplněk. To je ale zvláštní já jsem si ty wdm stáhnul nainstaloval pak jsem si nainstaloval winproducer a vše funguje. ??? ??? ??? ??? Opravdu tva karta podporuje video in ? Protože to musí fungovat! Ja tam mám položky OPEN MEDIA FILE a nVIDIA WDM VIDEO.A je to tam i když nemám nic zapojené.Citace:
Původně odeslal xsancho
když tam hodim ty WDM tak mě to vyzve abcyh odinstaloval původní ovladače.... po instalaci WDM mě to ale dělalo trochu neplechu, nemohl sem třeba kalsicky alt tab schodit hru na lištu což mě vadí , nicméně ani s těma ovladačema mi to neukže v nabidce tebou u váděnou volbu :(( nechapu to karta podporuje tv out / video inCitace:
Původně odeslal Adrenix