mam problem nenasel jsem to tady tak pisu momentalne mam na desce 8rda3+ 3gb ram a-data 450 a system mi spadne cca za 5 minut jednou pise problem s driverama a ted pagefile , newite cim to je ze by XP podporovali max 2gb? thx za radu
Printable View
mam problem nenasel jsem to tady tak pisu momentalne mam na desce 8rda3+ 3gb ram a-data 450 a system mi spadne cca za 5 minut jednou pise problem s driverama a ted pagefile , newite cim to je ze by XP podporovali max 2gb? thx za radu
Tie 4GB niekomu aj naozaj funguju ??? Neviem, ako to maju spravene, ale do 4GB adresoveho priestoru sa mapuje napriklad aj graficka pamat (resp. jej cast). Kazdopadne by ale 3GB malo byt este OK.
Nie je cast z tych 3GB, co tam mas, blba?
Právě, spíš bych řekl, že bude problém v ramkách, mobo, nebo jejich spolupráci ...Citace:
Původně odeslal Rainbow
btw: nepochybuju o tom, že nebude větším problémem zprovoznit víc než 4 GB pod win xp pro, až přijdu do práce, tak to jen z hecu vyzkouším na něčem se 16 GB ram ...
btw: na co potřebuješ 3 GB RAM ???
no fakt newim ale kdyz tam mam 2gb ram tak to zvladne ale 3 uz proste ne zkousel jsem ruzny kombinace pameti a vzdycky to zvladne 2gb ale 3 uz proste ne , mozna to nejak nechape deska ???
ak dobre pozeram tak tvoja doska ma nforce2, je to tak?
moja doska uvadza, ze ddr400 moduly su podporovane max 2 a asi to nepisu len tak, moduly 266/333 su podporovane max 3
ty mas ddr450 takze je to jasne
Myslím, že to bude tím, ne winama ... :!:
aha jasny dikes btw ale kdyz tam bezej na frekvenci 333 tj 166fsb tak by to melo jet ne ???
Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Vlastne preco nie ??? :wink:
ted presne nevim jestli honzAK anebo svaca ( kdybych se spletl, tak se timto omlouvam dotycnemu ) zkouseli osadit vsechny 3 pozice DDR400 a bezelo to bez problemu.
ja tam mam 3gb 450mhz a nejedou na 400 ani za milion teda jedou ale asi po 5 minutach padne win psie to neco o page filu :wink:
noo ono si precitajte navody a stranky vyrobcov poriadne, pri plnom obsadeni je to uz hodne na hrane s tym ake su to moduly etc, ci uz na p4 alebo amd ..
MC
ono, ked pisu v manuali, ze 3x ddr400 moduly nemaju chodit tak to treba brat do uvahy, nepisu tam, ze ked ich pustis nizsie, ze pojdu, ale ak chces velmi mat tie 3 GB tak treba skusit ddr333 na spd casovani a ak ani to nepojde tak moze byt nieco vadneCitace:
Původně odeslal K!ll3r
niekomu to moze bezat ale netreba sa na to spoliehat
muzu se jen zeptat na co pouzivas 3 GB RAM?Citace:
Původně odeslal K!ll3r
jsem jenom zkousel jejich fukcnost je to pro kamose do serveru :wink:Citace:
Původně odeslal Xima
jinak je to pro mne celkem zklamani ze tam jdou dat max 2gb a to na max 400mhz i kdyz kdo potrebuje 2gb ram ;D
Do serveru treba normalny chipset, nie od nVidie...