Tady davam link na muj case.Budou nasledovat jeste upravi,casem.Ty stranky jsou shit.Casem mozna zlepsim.Co na to rikate a co byste zmenily.
http://sweb.cz/sepuca
Printable View
Tady davam link na muj case.Budou nasledovat jeste upravi,casem.Ty stranky jsou shit.Casem mozna zlepsim.Co na to rikate a co byste zmenily.
http://sweb.cz/sepuca
zaujimavy motiv na bocnici, ale mas vovnutri bordel inak pohoda ;) chcelo by to nejaku farbu a clean finish ;)
MC
No jako prace na hrubo dobry, ale chtelo by to jeste doladit... vsak stim urcite pocitas. Na 100% by jsi case mel dat jinou barvu. A ta mrizka vpredu je pekna, kdybych mohl tak bych si ji tam dal taky. Hodne zdaru pri modovani
Bočnice s podsvícenou katodičkou docela ujde. Chtělo by to změnit barvu case zejména cédéromek a šuplíčků. :-) Mě se ta původní barva strašlivě nelíbila. :evil:
Chcem sa spitat co to je za tower a aky tam mas zdroj ???Citace:
Původně odeslal Sepuca
Inac ako modding je to celkom pekne urobene este to nastriekat dajakou farkou alebo airbrush a je to celkom super :D
Je to eurocase a zdroj je tam myslim 300 nebo 350W.
skvelej motiv, mi prozdrad jak si tohle vypizlal :lol:
a jinak jako ostatni rikaj: DO LAKU!!!! a flexo by neuskodilo....
jinak super 8-)
Ja to nepizlal,kamosi to delali na cnc frezce. A pak se to jeste dodelavalo rucne. Jinak strikat se to bude,ale chtelo by to penize na airbrush.Snad casem budou.
DOst dobre..sice na hrubo ale ak to sfinishujes...tak by to mohlo byt velmi good :!: (hlavne good nastrek, lak a hlavne ziadne blbe drotiky vo vnutri ...chce to flexo a clean finish ;D ).
:eek: aaaa já chcu taky dal bych to na pravou bočnici :-) na leve bude okno
To pismeno s co je tam vyrezane to je znal SEPULTURY,alebo len obycajne pismeno...Dufam ze znak sepultury...
Siki
Mnooo TADY jak máš ten děrovanej plech tak ti asi dusí ten větrák na zdroji proto navrhuju odříznout ochranou mřížku ve zdroji :idea:
A udělej něco s tím uchycením zdroje ten vazač tam nevypadá moc pevně ;D
Jinak ten děrovanej plech na masce vpředu vypadá fakt GOOD :-)
co je to tam vpravo dole za hruzu? z toho de strach ;D
myslim tu expanzku... :wink:
To co tam je to S tak je to opravdu znak Sepultury,nic jinyho bych si tam nenechal ani vyriznout,jako fanda sepultury.To neni hruza to je moje medena kadinka,chtel jsem ji vylestit,ale to by me mohli popraskat ty svary tech trubek.Vzadu rezat diru do toho zdroje nebudu,uz to mam takhle dlouho a zadny problem.Jinak ten zdroj tam neni chycenej tim stahovadlem,ale normalne sroubkama,akorat me delal hluk a kdyz jsem ho takhle stahnul tak ne,proto to tam je.
Mozna to cely jeste nastrikam do barev brazilsky vlajky,uvazuji o tom,ale az budu vydelecne cinej.