Cau lidi, mam na disku 2 soubory, ktery jsou vlozeny do 16 podadresaru a WIN XP mi to nejsou(po preinstalovani) schopny smazat. Nevite cim by se to dalo smazat??? Diky
Printable View
Cau lidi, mam na disku 2 soubory, ktery jsou vlozeny do 16 podadresaru a WIN XP mi to nejsou(po preinstalovani) schopny smazat. Nevite cim by se to dalo smazat??? Diky
Nejsem si jist, zda chápu situaci. Máš 2 soubory v 16ti adresářích? To jako ve všech adresářích dva stejné soubory?
No to není až tak podstatné, podstatnější je, o které adresáře se jedná - některé systémové prostě smazat nejdou, jako např. adresář s body obnovení, pokud máš obnovení povoleno atd.
Jinak zkus třeba SW na bezpečné smazání, na www.download.com jich najdeš tuny, hledej Secure erase nebo něco podobného.
Připoj ten disk k jinýmu compu, nebo to smaž z dosu (ten z bootovačky). To by mělo jít. Nebo prostě udělat scandisk :) kámoš měl taky na disku adresář, nesystémovej, prostě se mu tam hryz, stačilo udělat scandisk a pak šel smazat normálně.
EDIT: kámoš měl v tý době WinME, FAT 32
Mam to v 16tym podadresari=>C:\1\2\.......\16\xx.xxx
V DOSu uz jsem to zkousel a NC ani VC neumi vic jak 8 nebo kolik podadresaru
No prave som to vyskusal vo Windows ME - DOS Navigatorom som vytvoril adresare od 1 az po 84 (85ty uz nesiel) ;D A potom som ich bez problemov vymazal...
Tak DOS Navigator je v DOSu k nicemu, protoze tam nefunguje vic jak 8 podadresaru a v XPckach to taky nejde. Jeste zkusim Seatools.
A co to odmazavat odspoda? Tech 16 neni na rucni praci zas tolik ;D