Potřeboval bych poradit, mám PDF dokument a potřeboval bych z něj převést data, nejlépe do wordu... Je na to nějakej prográmek nebo tak něco?
Printable View
Potřeboval bych poradit, mám PDF dokument a potřeboval bych z něj převést data, nejlépe do wordu... Je na to nějakej prográmek nebo tak něco?
Stlac ikonu T a pouzi CTRl+C a CTRl+VCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Jo díky... A kdybych to chtěl převést KOMPLET do wordu, včetně obrázků etc., tak na to je nějakej konvertor?Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Mozna soft jmenem PDF Factory by to moh umet, ne? Co jsem tak slysel, tak to byla jenom sama chvala...
zajimavy je ze normalnim zkopirovanim to nefunguje napriklad v zakonech ve formatu pdf z webu ministerstva vnitra
zalezi na tom ako je to PDF urobene - ci konverziou z nejakeho DOC suboru .. alebo je to skenovany text do PDF formatu , potom ti pomoze us jedine nejake OCRkoCitace:
Původně odeslal alois
dokumenty pdf mají poměrně široké možnosti zabezpečení, mimo jiné i kopírování textu a grafiky....Citace:
Původně odeslal alois
PDF Factory slouží k převodu libovolného dokumentu do pdf, o jeho opačné funkci mi není nic známo...
Adobe Acrobat Reader PROCitace:
PDF2WordCitace:
Sice to má trocha problémy s češtinou,ale to se ve wordu doladit funkcí Nahradit ;D
http://www.globalpdf.com/pdf2word/index.html