problem s remote desktop connection vo WIN XP
uz vyse roka sa pouzivam na pripojenie na komp v praci remote desktop connection, kt. je zabudovany vo WIN XP, nemam s tym vobec problem. minule ma kolega z prace poprosil aby som sa pripojil na jeho komp a nieco mu nastavil, tak som opat pouzil RDC, vsetko slapalo, ale po odpojeni sa jeho pocitac uzamkol - nabehlo to okno ctrl+alt+del, vraj ho stale pouzivam ja, nevedel som s tym poradit cez telefon- takze restart, na vestkych strojoch je win xp a vsade mam admin prava, na prvom kompe mi to ale nerobi, obaja su na tej istej sieti.
moja otazka znie: ako nastavit, aby mu to po mojom odpojeni neuzamykalo komp?
vopred vdaka.
Re: problem s remote desktop connection vo WIN XP
Citace:
Původně odeslal jasir
uz vyse roka sa pouzivam na pripojenie na komp v praci remote desktop connection, kt. je zabudovany vo WIN XP, nemam s tym vobec problem. minule ma kolega z prace poprosil aby som sa pripojil na jeho komp a nieco mu nastavil, tak som opat pouzil RDC, vsetko slapalo, ale po odpojeni sa jeho pocitac uzamkol - nabehlo to okno ctrl+alt+del, vraj ho stale pouzivam ja, nevedel som s tym poradit cez telefon- takze restart, na vestkych strojoch je win xp a vsade mam admin prava, na prvom kompe mi to ale nerobi, obaja su na tej istej sieti.
moja otazka znie: ako nastavit, aby mu to po mojom odpojeni neuzamykalo komp?
vopred vdaka.
Tvoj kolega ma na kompe Win2000 Server alebo vyssi ??? Pretoze ak sa nemylim tak cez RDC sa mozes pripojit iba na komp ktory je server (teda ak nehovorime o nejakom linuxe, co asi nie ked spominas uzamykanie kompu) a ma aktivovane remote administration alebo application mod...