Jak dostat do .txt obsah celého adresáře??
Lámu si s tím hlavu jak nikdy a docela by mi to "něco" ušetřilo spoustu práce.
Vím o nějakém pluginu pro Total Commander s názvem CATALOG MAKER, ale ten mi nejede!? Má se tam dát na vybraném adresáři Alt + F5 a tím je docílím černého probliknutí obrazovky :?:
Poraďte mi třeba i jiný soft, jen aby to fungovalo !!!
Re: Jak dostat do .txt obsah celého adresáře??
Citace:
Původně odeslal Milx
...Má se tam dát na vybraném adresáři Alt + F5 a tím je docílím černého probliknutí obrazovky :?:
ja mel normalne v total commanderu na Alt+F5 kompresi, ale od ty doby, co sem nainstalil nejaky catalysty mi taky vzdycky problikne obrazovka. uz jsem snad stokrat prolizal nastaveni a nikde sem to nenasel :? btw pokud ti nejede alt+F5, tak si to premapuj na jinou klavesu :idea:
Re: Jak dostat do .txt obsah celého adresáře??
Citace:
Původně odeslal ripper
Citace:
Původně odeslal Milx
...Má se tam dát na vybraném adresáři Alt + F5 a tím je docílím černého probliknutí obrazovky :?:
ja mel normalne v total commanderu na Alt+F5 kompresi, ale od ty doby, co sem nainstalil nejaky catalysty mi taky vzdycky problikne obrazovka. uz jsem snad stokrat prolizal nastaveni a nikde sem to nenasel :? btw pokud ti nejede alt+F5, tak si to premapuj na jinou klavesu :idea:
Dělalo mi to také, ale stačilo ve vlastnostech GK Ati - Obrazovky přebindovat klávesu pro přepínání obrazovky (LCD, CRT, TV) např. na Atl+Shift+PrtScr. I když používám pouze LCD, musel jsem v předchozích verzích Catalystů toto nastavovat. V současné verzi (4.2) mi už korektně funguje nastavení "výchozí jediná obrazovka" a nemusím nastavovat nic.