No ja len, ktora z tychto mysi je lepsia (myslim aj na pracu aj na hry) v pomere cena/vykon ?
A ak by neslo o cenu, je ta MX510 o vela lepsia ?
Printable View
No ja len, ktora z tychto mysi je lepsia (myslim aj na pracu aj na hry) v pomere cena/vykon ?
A ak by neslo o cenu, je ta MX510 o vela lepsia ?
co jsem mohl vyzkoušet, tak ta M$ je taková plastová hračka.. to už radši IntelliMouse Optical
MX510 vychází z MX500 a to je osvědčená kvalita, takže když bych se měl rozhodnout bral bych asi tu
Ja bych vzal radsi Explorera 3 nez tuhle MS.Citace:
Původně odeslal nood
no hlavne ze logitech neni z plastu ... :roll:
z plastu je ale ma zavazie
prave to zavazie ma na nej napr stve ;)
MC
Nie je plast ako plast :roll:Citace:
Původně odeslal MadCap
Logitech http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26698
vs
Microsoft http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26758
Myslim ze roli muze hrat i cena, ktera je u Logitechu temer dvojnasobna. Mne osobne se teda logitech nelibi.. a i se mi hur drzi.
Nejlepsi rada myslim je - vyzkouset.
Hlavne co se tyce tvaru mysi, jestli ti sedi, jestli dosahnes na tlacitka (no nesmejte se - kamos ma MX700 a ja nebyl schopny zmacknout leve tlacitko). Zvyknout se da na vsechno, ale proc si za ty prachy zvykat ze ;)
Mezi senzorama nebude velky rozdil - papirove mozna, ale prakticky spis nepostrehnutelny.
Ta MS ma nekrokove kolecko, takze na hry se nehodi. Taky to naklaneni kolecka doleva/doprava neni vyreseno optimalne. Z MS mysi oporucuju radeji Explorer 3.
Videl jsem nedavno cizojazycky test nejake progaming podlozky a tvrdili tam, ze na tom nefungujou mysi MX serie...
z praxe lepsi je mx510 akorat ta cena :wink:
to kolecko na v.4 je na houno
a Mx510 je celkove lepsi mys .
btw: to zavazi de vyndat
resume >
snimace su rovnako kvalitne je to vsetko o tvare takze kto ma akuk pracku a ako hlboko do vacku nech si kupi pre mna aj gulickovu geniusku ;D
MC
tak tak :)Citace:
Původně odeslal MadCap
COPY THAT !Citace:
Původně odeslal MadCap
lepsie to snad zhrnut ani nejde :wink:
To kolecko u MS4.0 me dost vadilo, ze "necvaka" a je potreba o neco vetsi sila na stisk, nez u MS3.0.
Mam MS3.0 a jsem naprosto spokojen.
Asi pred tydnem jsem zkousel u kamarada Logitech MX-510 a sedela mi do ruky mnohem lepe, nez tu co mam ja.
Ale Explorer 3 není už k sehnání..... :-(Citace:
Původně odeslal vaga
ale je kontaktuj ladyho za progaming shopu pro jistotu http://www.progamingshop.cz/Citace:
Původně odeslal Mastr
Ja bych doporucil MX510 jak uz bylo receno vyndas zavazi a jedes.
Sice je o tech par korun drazsi ale vyplati se to ja jsem s ni nad miru spokojen ale je to pravda ze kazdemu vyhovuje neco jineho no :roll:
Moje MX510 se po pulroku provozu pekne rozvrzala, obcas se zasekne leve tlacitku, kvalitou zpracovani na to byla lepe snad i klasicka geniuska :roll: (ta ale nestala 1400) - pravda je ze ten snimac je o necem jinem.
Co se tyce MS mysi, tak mi nevyhovuje jejich dynamika pohybu - sem zkratka zvyklej na mouseware s nastavenou akceleraci na Low.
No mne MX510 poslednych par dni obcas skocila do laveho horneho rohu a nic mohol som robit hoci co ale stale sa tam vratila a na vine bol zadrbany snimac vycistil a uz ide tak ako ma