-
Resetovani Sandri
Nech nainstalujem akukolvek sandru, po spusteni sa mi stale resetuje komp. Myslel som, ze je to tym, ze mam pretaktovany procesor, ale robi to aj za normalneho chodu. Neviete co stym softom (resp. z mojim kompom) je?. Vsetky ostatne programi bezia v pohode. Moj stroj ako aj OS je dole
-
sakra to sem este nezazil....skoro bych rek zhe za to muzou XPcka ale me to jede v klidu tak asi tim to nebude....jaka je to verze?
-
To se me taky jeste nestalo. Mel sem doma jakou SHIT DESKU S P166MMX a kdyz sem neco spustil tak se to resetovalo. Zjisti co je to za verzi.
-
Taky sem už toto zažil. Na MS 7101 tuším.
-
Posledni dobou se to je u me uplne to samy, ze se mi sandra po spusteni hned resetuje (resp. resetuje se mi kvuli ni celej komp (je jedno jestli je komp pretaktovanej, netaktovanej, podtaktovanej, zaplej, vyplej... ;D)). System je W2k SP3 a drif to nedelalo. Navic gdyz nabootuju do wXP a zapnu sandru tak fse bezi normal :D
-
Skusal som to z verziou Sandra 2002 pro ale aj z najnovsiou Sandra 2003 pro, stale to iste. Uz mam z toho nerv, nemate niekto pistol? :-)
-
me to delalo z 2003 Free z Pro verze uz je fpoho
-
Po dlouhe dobe jsem si chtel nainstalovat Sandru, ale at jsem zkusil jakoukoliv verzi kterou jsem nasel, tak vzdy restart nebo BSD...
Jestli to ma souvislost s Win2kSP3 nemohu ani potvrdit ani vyvratit... :-(
-
Na sp3 bych to asi nesváděl, mě běhá Sandra 2003 Pro na w2k sp3 bez problémů (i v práci na TB1,33 na ECS K7S5A).
-
Hm, mě tohle dělala Sandra2002 na Solteku s KT133A chipsetem, ale jenom v okamžiku kdy jsem v BIOSU zvýšil napětí na procesoru. Na defaultu ne ???