Sorry, kdo to četl jinde, ale ne všichni čtou všechno:
Rozchodil někdo z vás nějakou ISA zvukovku pod WXP?
Printable View
Sorry, kdo to četl jinde, ale ne všichni čtou všechno:
Rozchodil někdo z vás nějakou ISA zvukovku pod WXP?
To sa ti zda, ze mas moc vykonne PC, ked sa ho snazis EXTREMNE spomalovat ISA zvukovkou?
Viem o com meliem, na podobnej zostave som mal ISa Sound Blaster AWE32 ASP + 8MB RAM + Ext. MIDI 8MB.
Doteraz som si nevsimol, ako ta ISA zvukovka EXTREMNE spomaluje moje PC... :roll:
mozno nevsimol, ale ja som si to vtedy vsimol.
Ale zase ide o to, na co tu zvukofku uzivas.
Na hry asi nie, ne?
Co si pametam, tak napr. sample z Wormsov boli na ISA AWE32 neprehravatelne... s tazkym srdcom som ju predal, ale kedze sa na PC aj hravam, muselo to prist...
Zatial som nemal problem nikde - Unreal, UT, Unreal 2, UT2003, UT2004, obcas som skusal nejake dema (NFS Underground).
Ide hlavne o to, ze WDM drivery (ktore su sucastou Windows) na mnohe starsie zvukovky su uplne nahovno - preto mam Windows ME a nainstalovane VXD drivery od Creative. Na SB16/AWE32/AWE64 existuju aj nejake neoficialne drivery pre 2K/XP, ale neskusal som ich.
Hm a jak mam hrat Blood pod XP?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Blood si tam aj tak poriadne nezahras...
IMHO potrebujes nielen ISA zvukovku, ale este aj DOS alebo Windows 9x/ME.
Mam dualni system W98/XP. Konecne jsem snad nasel zvukovku, ktera umi oba systemy!Citace:
Původně odeslal Rainbow
Media Forte Quad X-Treme 256R.
ja mam isa zvukovku pod xp ..chodi stejne jako pod vsema ostatnima os ..v xp s defaultnima driverama ktery se tam hodej sami - no problem - SB 64 Gold ISA ..a nijak to nespomaluje narozdil od integrovanejch