lidi mate nekdo zkusenosti, resp. nevite kde se da rezat bocnice vodnim paprskem v Brne nebo Praze.
Vim kde to delaj laserem ale voda mi nejak unika..
Diik
Printable View
lidi mate nekdo zkusenosti, resp. nevite kde se da rezat bocnice vodnim paprskem v Brne nebo Praze.
Vim kde to delaj laserem ale voda mi nejak unika..
Diik
chlape, premejsej. Bylo tady hafo threadu, mame search, a navim mam pocit ze si taky tam prispival, takze nevidim duvod zakladat novy, kdyz se to da doresit v tech starych, kde mas i kontakty a vsechno.. hledat ti to nebudu. :|Citace:
Původně odeslal Kazdic
EDIT: dal jsem si tu práci (50 sekund) a málem mě kleplo:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=50504
??? :?
heh :eek: :o
drogy? :o
Omlouvam se vsem za tenhle thread kterej sem otevrel zrejme z mladicke rozvaznosti a nejak zapomel ze se na tuhle blbost uz ptal a bylo mi uz driv nadano do blbu. Puvodne sem se chtel optat na zkusenoti s timhle rezanim ale vzesla z toho tahle hovadina takze:
SORRY a ocekavam tehle thread nekdo smaze
To by chcelo faq o rezani laserom a H2o :o :| :idea:
Žádnej FAQ neni potřeba na H2O v Brně už tu zkušenosti víme a na v Praze jsem to já a Commander už zkoušeli každej jinde a je to taky zjištěný. ;D
Problem je v tom ze v Brne vim akorat o Kovoplazme kde to delaj laserem a o jedny firme v tusim v Chrlicich co to ma delat vodou, a neco sem nasel taky v Praze, neradsi byhc si to nechal udelat v Brne abych nemusel posilat otce s tim do Prahy. Tak kdyby se nekdo pochlubil s tim kde mu to fpoho udelali tou vodou ubyl bych rad. :oops: :oops: