Mate niekto z vas tuto dosku? Ak ano, tak ake mate s nou skusenosti. Rozmyslam o jej kupe. Diky.
Printable View
Mate niekto z vas tuto dosku? Ak ano, tak ake mate s nou skusenosti. Rozmyslam o jej kupe. Diky.
Nekolika kamaradum jsem pro jejich Celerony tuhle desku nadelil a vsechny behaji naprosto bez zavahani, problemu - muzu jen doporucit 8)
A da sa zvysovat napatie procesora? Dnes som si kupil Tualatina 1.1GHz a na mojej GA 6OXT-A mi bezi stabilne koli def. Vcore len na 128MHz FSB, t.j. 1400MHz. Nehovorim, aj to je pekne, ale ja chcem z neho dostat co najviac.
Kvoli tomu nemusis kupovat novu dosku. Staci pouzit drot ;)
Ok. A povies mi aj to, ako mam zadratovat ten moj proc? Tu stranku som uz videl aj s popisom, ale neviem sa z toho vysomarit. Velmi pekne Ti vopred dakujem.
Mal som ju a bol som s ňu spokojný...Citace:
Původně odeslal Alfi
Stabilita OK, taktovanie tiež...
Akurát deličku si nastavuje sama, nevojde tam 8x8 cm chladič (napr. Titan D5TB) kvôli veľkým kondíkom a nemá raid...
Pre Tualiny môže byť, pre Copperminy je to horšie kvôli max Vcore 1,825V... 8)
Dnes som dratoval svojho tulena prvy krat a na prvu supu sa mi to aj podarilo. Najprv som zadratoval na 1.525 V, avsak 133MHz FSB not stable, potom na1.575 a zatial to vyzera v poho. Uvidime, co to bude robit dalej. V biose mi ukazuje teplotu 36 stupnov. Vo Win XP neviem pozriet teplotu a Sisoft Sandra ukazuje blbosti. Neviete mi nahodou poradit?
MBProbe http://mbprobe.livewiredev.com/mbprobe131b9.zipCitace:
Původně odeslal Alfi