Je nejakej velmi jednoduchej zpusob nebo vyrobek, kterej mi pomuze dat 3,5 mechaniku do 5,25 pozice? Proste redukce...
Printable View
Je nejakej velmi jednoduchej zpusob nebo vyrobek, kterej mi pomuze dat 3,5 mechaniku do 5,25 pozice? Proste redukce...
jj je na to redukce :-) stoji to par korun asi neco kolem 30 Kc, mam v 5,25" disketovou mechaniku :wink:Citace:
Původně odeslal bukva
se ti doma kouknu, myslim ze se mi tam jedna vali, tak bych ti ji klidne daroval :)Citace:
Původně odeslal bukva
ale jestli by byla tak az pristi tejden :-(
To bys byl moc hodnej, protoze ja nevim, kde ji koupit :-)Citace:
Původně odeslal Holli
to mu nepomuze, kdyz tam chce dat FDD ... leda, ze by tam nemel celni masku ... jsou primo redukce pro FDD do 5,25" pozice :wink:Citace:
Původně odeslal BDs
popravde i to by mi trochu pomohlo (udelat diru do plastu snad jeste umim) - akorat sem to jaksi hledal mezi prislusenstvim pro case, ne pro HDD :oops: . Ale pokud by mi Holli dal (byt i za neco) tu redukci kompletni, tak bych byl jen rad :-)
Já jsem si nedávno nechal přímo takovouhle redukci vyrobit u řemeslníka! ;D
Protože lehce (spíš funkčně) MODuju svého Chiefteca,tak jsem potřeboval dát disketovku do 5,25" pozice.Všechno jsem vyměřil,zakreslil a předal.Dopadlo to parádně,všechno sedí přesně.Brzo bude foťák,tak to všechno vyfotím.Je to takové U s "ušima" vevnitř pro 3,5" mechaniku.
Možná bych to mohl "narýsovat",ale nemám na to program/nevím jaký mám mít.
Tak sem se doma juknul a byla tam 8-)
Čelní panel je, akorat bude chtit prestriknout (zazloutlej). Jediny co muzu tak ti ho muzu jeste klido striknout na barvu "svetlej hlinik" (takova stribrna)
Do Brna privalim v pondeli tak ti poslu SZ s kontaktem a v utery ji muzes mit klido doma :wink:
Ne, to nedelej, ja ho chci mit cernej :-)
OKCitace:
Původně odeslal bukva
necham ho tak jak je :wink: