Mate někdo chladič CPU na grafice a jaky????
A třeba měděný???
Printable View
Mate někdo chladič CPU na grafice a jaky????
A třeba měděný???
zkus procist nejaky thready nez zacnes hazet odkazy ... je toho tu fakt hafo :wink:
sorry za OT ale andre.s se nejak rozjizdi se zbytecnejma threadama ..tak sem ho chtel stopnout :-)
Mam tam titana D5TB rucne seriznutyho na 6x6cm a striklyho metalizou. Na nem sedi 6x6 Sunon a chladi to slusne.
Co máš za grafiku
Zkus trochu pouzivat mozek... tak se koukni BDs do signatury ma asi R9500@9700Pro a D5TB bude mit na ni.Citace:
Původně odeslal andre.s
striknuty metalozou ??? vzdyt si ten chladic skoro udusil, kdyz ho nabarvis nebo nalakujes, straci schopnost tak rychle predavat teplo vzduchu .... :oCitace:
Původně odeslal BDs
Chladic z BOX z celera 400. Ventilator na 7V pres regulator. Zabira pouze 2 PCI sloty :-). Brachovi to jeho pra.e zabira tri :-)) ale je to husty chlazeni.Citace:
Původně odeslal andre.s
prosim smazte moje prispevky v tomto dredu...moje velka aktivita se ukazala jako spatna diky :wink:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Vrstva laku o tloustce 0,3mm nebude moc velkou prekazkou...to neni jako kdybych ho obalil zvejkou...kdo ma koukat na tu surovou hnusnou hlinikovou barvu. Navic takhle to chladi slusne...mam to ozkouseny...karta i pri tehle taktech zustava vlazna.Citace:
Původně odeslal el_Barto
Z Celera takový větší a hlinikový mám ho tam přidratovaný
nejaky titan a na nem jeste 80fan :wink:
zabira to msita jak svina ale chladi to dobre..viz druhe pc v podpisu
Ti4200 + Titan D3TB (mam to v podpisu).
akorat jsem musel odriznout z kazde strany jedno zebro (diry vychazely akorat na kraj) a vyrobit si vlastni sponu. Taky na vejsku prisel uriznout a navrch hodit fan BOX AMD XP2500+ (s 47ohmovym odporem). Ted je karta i z druhy strany daleko chladnejsi a oproti puvodnimu OTES i daleko tissi.
oc gf3 viz. podpis + titan d3tb zatim bez fanu - ten původní řve jako kráva, budu s nim muset něco udělat a taktit dál :wink: .
Spire CopperKing II pouze pasiv, koupenej za 300 v bazaru Ruzovka, od 1.4.2004 ho zavreli, chlazeno titanem 80x80 s odporem na 2000ot.
vysledek v podpisu
BASTLCOOLING
zacal sem psat blog o hardware a prvni prispevek je prave
Chlazení grafické karty s čipem GeForce4 Ti 4200,
tak se na to kouknete, at si to nekdo vubec precte... :)
uznavam kdyz jen kousicky zamaznes barvou.. to je v pohode, ale kdyz ho cely i zebra vne chladice nabarvis... to je takovych 30% chladiciho vykonu dolu.... kamos se pokusil o neco podobneho a pak se nestacil divet... ... sundaval to dlouho, a pak to stejne eloxoval... to uz bylo v pohode ( spis mu to jeste 2C pomohlo - elox na cernou barvu ... )Citace:
Původně odeslal BDs
BTW: ja se chystam na moji GFX dat todle, ale s jinym ventilatorem ( NEXUS 20CFM/17dB )
http://www.spirecooler.com/fcc.asp?ProdID=106
já mam na FX5200 Zalman 80C-HP ;D ale nejak se to sere mrkněte kdyžtak sem. Dík
EDIT: ježiš já sem luma -> Zalman 80C-HP samozřejmě neni cpu chladič :roll:
no, ja jsem svou grafiku vyresil tim ze jsem na ni dal pasiv z PII - 6*6*5cm na pameti jsem si pasiv rozrezal, bohuzel jsem to delal ve spartanskych podminkach, takze jsem to trochu odflakl, ale neni problem ty pasivky na ramky vybrousit do hladoucka a dat si to vsechno naeloxovat, takze to vypada jak od vyroby, sam mam grafiku celou cernou s cernymi pasivy, misto cerneho eloxu jsem zvolil jednodussi cestu cerne pernamentni fixky :wink:
pokud máte na grafice nějakej větší pasiv tak ji doporučuji podepřít kvůli vyvracení AGP který by vám za chvíly začalo blbnout, stačí zapřít třeba tužkou o dno bedny
necokoliv:
1) nemám rád blogery ;D , tebe zachraňjí jen ty řeči o borcích z
OC fóra :idea:
2) když tam nemáš žádnou pastu a čip máš zalepenej silikonem tak se nediv že máš vysokou teplotu, já mám max do 40°C
jak težky muže být maximalne ten chladič na grafe
mám tam chadič titan z 1,6Ghz, pokud to podepřeš tak tam můžeš mít prakticky jakýkoliv, chladiče na FX 5800 mají dokonce něco kolem kila :eek: , dej si jen pozor aby se ti zbytečně nevyvracel AGP slot, viz výšeCitace:
Původně odeslal andre.s
Souhlasim, jeste jsem nevidel pastu, co dobre lepi i dobre chladi zaroven. Na ty grafice jsou 2 diry na chladic GPU, tak proc je nevyuzit.Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
(ja mam to samy ale OTES, tzn. 4 diry a 2 patra)
na tuningu v testech karet je vazili - nejtezsi kousky maji kolem 600g a bezne se montuji
muj medeny pasiv z Spire ma 300g, karta samotna taky kolem 300g, do dna jsem vyvrtal dve dirky na zavit, sroubkama pripevnil pasiv a v pohode funguji