Se zárukou, ne bazar a za co nejnižší cenu.
Připojuji se přes kabel k N6310i, takže bych nechtěl telefon s nižším přenosem...
P.S. Normálně bych to nevyměňoval, ale tu Nokii potřebuju nosit u sebe a Majka je tak bez NETu... :?
Printable View
Se zárukou, ne bazar a za co nejnižší cenu.
Připojuji se přes kabel k N6310i, takže bych nechtěl telefon s nižším přenosem...
P.S. Normálně bych to nevyměňoval, ale tu Nokii potřebuju nosit u sebe a Majka je tak bez NETu... :?
Siemens A55 a flashnout na C55. + levnej kabel, např koracell.
to je nejlevnější varianta
Nebo rovnou C55.
Tak tak... A55 a přeflešnout..., celej tenhle komplet s daťákem pořídíš tak za 3.000-3.500... (možná i levněji) a valí to GPRS 4+1
Ještě o fous levněji. 1900 +350 = 2250 :!:Citace:
Původně odeslal Vykuk
pořizoval jsem tuhle kombinaci už 2x ;D
anebo pokud mas nejakej pausal a muzes si vzit foun jako bonus, tak je dobra trebas mc60ka ci sehnat x45 ( ty jede 4+2 - teda krom c45 ).
ale ta a55 je nejlevnejsi reseni ( pokud budu mit wifi, tak bych ji nechal :wink: )
A to flešnutí je bez problémů, nebo musím mít kliku jako při odemykání pipek na grafárně?
Umíte mi to někdo sehnat sakumprásk s kabelem i fleší?
Neboj, je to salámovka ;D
Jde to v klidu na každé A55. Vše pro flash mám ještě doma (doufám). Když se pro to rozhodneš pošlu ti to i s návodem.
no kdybych uz mel wifi, tak ti to dam komplet. ale jinak sehnat foun je relativne jednoduche trebas v bazaci na mobilmanii ( samozrejme ze myslim ty, ktere maji zarucni list ).Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
flash > no na to musis mit bud specielni ovladac usb portu ( mam usb kabel k tomuto ) anebo mit servisni kabel ( ten mam taky ). tim do founu hodis jinej bootcore ( to je nejnarocnejsi operace co do nervu > pokud se to posere, celej foun je k nicemu +- ) to je tak 1 minuta. no a pak tam hodis novej fw ( 10 minut ) a je to.
pak ten telefon ma vsechno jako C55 ( krome vystupu na externi antenu a jine klavesnice ).
mam nekolik flashnutych A55 a musim upozornit, abyste nekupovali levne USB kabely. Ty nejlevnejsi totiz nejedou. Radsi vemte COM, pokud muzete, nebo si to primo v obchode vyzkousejte. Vyssi modely od S55 jedou i s temi levnymi, ale flashnuta A55 ne.
no nevim. ja mam usb kabel od CPA a mam druhej, pac prvni proste nebyl schopnej telefon nalezt. a to by meli byt original overene kabely ( s usb mapovacem na com pres ne jde i flashovat ).Citace:
Původně odeslal KDante
Tak telefon A55 bych asi koupil na www.gsmtelefony.cz za 2199,- s DPH.
Jestli to lze levněji poraďte.
Kabel seženu u CPA na netu?
no na netu nevim, nicmene je dobre projit si par obchodu, protoze CPA to dodava za ruznou cenu ( original CPA stoji 999, v phonehouse stoji tusim podobne, ale velkoobchodni cena je takova, ze ho nekdo prodava s dani za 700 )Citace:
Pánové, teď se mi objevila možnost koupit GO sadu Siemens C60 s číslem, 50Kč kreditem a přídavným foťákem za 3 litry!!! :eek: :eek: :eek:
Vzít nebo nevzít?
Asi vzít, že jo... :wink:
Datový originální sériový kabel mají na www.gsmtelefony.cz za pětikilo a nic víc už bych asi nepotřeboval, ne? :wink:
no neni to spatne, nicmene koukni na www.mobilmania.cz a podivej se na recenze a prispevky uzivatelu. hlavni vec je v tom, ze x6x je zatim problematicky s odblokovavanim ( bez testpointu ).Citace:
Nepotřebuji ho odblokovat - byla by to oficiální GO sada a já používám EUROTEL data nonstop... :wink:Citace:
Původně odeslal mISHA
Jiný problém není? Nemám čas to celé číst, potřebuju rychlé rozhodnutí... :oops:
no dle me c60ka neni spatna. ale nemam s ni zadne zkusenosti. kdyz uz ale 3tisice > tak bych tomu tech 10 min venoval :wink:Citace:
jinak zkus pak do toho jinou kartu ( ja koupil oficial eurotel s55 a byl neblokovany stejne jako ta a55ka od paegasu byla take neblokovana.
Tak ten Siemens C60 je už doma, ale zjistil jsem problém, na který mě tady nikdo neupozornil - jak se bude dobíjet baterie, když v jediném konektoru bude datový kabel na GPRS?
Nokia má samostatné konektory, ale tohle fakt nevím... :?
musíš koupit kabel i s nabíjením. tzn, kabel má celkem tři konce :wink:
Dělá se USB i COM provedení?Citace:
Původně odeslal herma
dela se bud COM s vyvedenym nabijenim, ktery se da sehnat tak za 400 non origos. anebo USB napajeny primo z USB ( origos CPA stoji v nekterych prodejnach 700 ).Citace:
v pripade COMu ma kabel 2 konce pro upresneni :wink:
a nebo rozdělat koncovku u kterehokoli kabelu a naletovat nabíječku.
sorry, sem to blbě napsal, správně mělo být že na kabelu jsou tři konektory :o)Citace:
Původně odeslal mISHA
Zkus http://www.vltava2000.cz/dk1/ tam mají dost variant kabelů ( aj napajený z USB řízený mikroprocesorem - neni probelm s tim že Siemensy nejsou schopny udržovat baterii v trvale nabitém stavu).
Sou sice dražší, ale kvalitni...
Jedou...ale u některých kabelů je nutná úprava. Třeba C55 s FW 24....Citace:
Původně odeslal KDante
Takze ten flash je teda bezpecny :?: Rozmyslam, ze by som siel do neho len sa toho trocha bojim, ze co ked... :roll: A este aky kabel doporucujete cez COM alebo USB? Hlavne to musi byt ten rozdvojeny na nabijanie. ;D Dik