Ahoj,uvítal bych radu. Mám v PC 30GB disk a nemám možnost mít jiný ani větší...znáte to. Chtěl bych tam mít 2 oddíly,systém bude XP. jak byste to udělali vy? RAMky mám 512MB,mohl bych si troufnout vypnout swap??? Dikas.
Printable View
Ahoj,uvítal bych radu. Mám v PC 30GB disk a nemám možnost mít jiný ani větší...znáte to. Chtěl bych tam mít 2 oddíly,systém bude XP. jak byste to udělali vy? RAMky mám 512MB,mohl bych si troufnout vypnout swap??? Dikas.
de vo to co k tomu budeš všechno instalovat :( jestli budeš mít ty widle samostatně bez corelů, fotošopů a spol tak ti stačí 4 giga C + zbytek D na hry a spol :) pokud budeš instalit i jinej "velkej" soft tak podle toho kolik zabírá ;) ale 10 + 20 by mělo stačit :) já mam teda 20 + 60 na svej 80sátce, ale mam tam extrémě moc věcí vokolo jo a k tomu swapu: no rozhodně nevypínat :)
No nebudu k tomu dávat nic moc, jen pár her, dc++.
a jestli si budes chtit na tom neco zahrat, tak to chce na systemakovym disku taky dost mista viz ut04, ktery ma skoro 6GB :-o
Asi som blazon :-o :eek: , ale nudzovo (rekl dosky, preto iny Win na imnom HDD)uz asi mesiac bezim na 1.4GB pre WinXP s 256 a vypnutym swapom. Uz sa mi stalo, ze mal system volnych 32,7kB :-o :o :o , ale prezil a ide. Mam v tom PC este +/-totalne plnu 80GB a este 6GB na Linux :wink: 8-) . Chudak Win. Nejde mu ani IE6, takze som musel nainstall Operu.
BTW mi pri "cisteni disku" ako to XP vola "zmizol" :-o WordPad, calc a este par veci zo systemu:) :-o :eek: :lol: