Jaky je rozdil mezi temito dvema verzemi?
Je MX510 o tolik lepsi nez MX310?
Printable View
Jaky je rozdil mezi temito dvema verzemi?
Je MX510 o tolik lepsi nez MX310?
design, tvar a pocet buttonov.
ono zalezi co potrebujes ja nemuzu pouzivat MX510 spatne se mi s ni hraje mam radsi maly krysy proto mx310 :) ale jak pro koho :o)
Jelikoz mam MX310, tak ji taky fandim :) Vcera sem byl se soudem kupovat novou mys a taky si vzal MX310, zalezi fakt moc na tom jak se ti, ktera drzi ... presnost maj vsechny MX stejnou (teda ta nova MX510 ma senzor podle vyrobce vylepsenej, ale v realu to stejne nepoznas)
Jdi radeji do 500kove rady
Ostrileni hraci pry rozdil mezi MX500 a MX510 poznaji, natoze rozdil mezi 310 a 510!
Ja mel cely zivot mensi mysku co jsem drzel jen 3ma prstama (prstenicek a malicek zboku) a proto jsem si na tuhle mysku musel asi 2-3 dny zvykat. Uz bych ale z5 nemenil!
A koho pocitas za skuseneho hrace a nebo jak jsi na to prisel (kde jsi to cetl) ?!Citace:
Původně odeslal BATMAN
310 a 500 maj stejny senzor..takze jestli chce neco v tomhle lepsi tak jedine 510
to je hustej blabol .Citace:
Původně odeslal BATMAN
jak uz nekdo psal :
senzor je stejnej u vsech MX krys
jedina MX 510 ma vylepsenou optiku
btw: jeste k tem profihracum :
hodne jich hraje s IE3.0 ktera ma horsi senzor nez MX a jsou spokojeni , to jasne vypovida o tom ze jde take o ergonomii a ne jen o senzor kterej je imho od IE 3.0 a MX dostacujici . . .
diky za odpovedi.
Mam totiz vic jak tyden objednanou MX510 a ta bude nejdriv pristi tyden(logitechu to proste vazne). Kamos ma MX310 a rika, ze je super. Tak jsem se ptal, jestli je to takovy rozdil. Jeste jednou dik
Vypada to, ze pockam.
Jo, jeste jakou podlozku mi muzete doporucit? Tak do 500,-
ICEMAT a STEELPAD jsou moc drahy :(((
Tak si to ujasněme MX310 a MX500 mají tu samou optiku, z toho vyplývá, že jsou naprosto stejně přesné, mají však jiný tvar, né každému sedne MX500 do ruky tak jako mně :).
MX510 pak vypadá jako MX500, má ale jvylepšenou optiku. Rozdíl se dá poznat jak na práci ve win (přesnost kreslení ve Photoshopu) tak i ve hrách, kde samožřejmě lépe.
Více pak na http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19349
jesli potrebujete neco jako profi hrace tak se ptejte mne a neverte jsem slysel :))
ne fakt zalezi co ti vyhovuje btw na posledni offlina lize (neof MCR) jsem nevidel ani jednoho playera co ma IE3.0 duvod je jasnej :) , fakt zalezi na tom jakou mas pracku na co ti bude MX310 kdyz budes mit ruku medveda a spatne se ti bude ta krysa drzet nebo naopak kdyz mas ruku jak 3 lety decko tak tezko budes pouzivat mx510 respketive to jde ale nebude ti to tak sedet
Jinak co se tyce vykonu tak lepsi je mx510 o to meni diskuze :wink:
Vynatek z teto recenze: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19349 - Porovnani MX500 a MX510Citace:
Původně odeslal DOT
...Oba MX snímače jsou schopny pracovat i na problematičtějších materiálech, v případě myši MX 510 je opravdu cítit zlepšení jednak v přesnosti (ještě nedávno jsem si myslel, že MX 500 nic nepřekoná), tak i právě v toleranci k použitým materiálům podložky.
:roll:
EDIT: A hele, kecinzer sem ten link uz hodil....... :-)
2 batman:DOT evidentne newi o cem psal :))
mno myslim ze dot a ostatni regovali na tohle:
[quote = Batman]Ostrileni hraci pry rozdil mezi MX500 a MX510 poznaji, natoze rozdil mezi 310 a 510![/quote]
Coze je blbost kdyz 310 a 500 maj stejnou optiku....takze jestli poznaji rozdil mezi 500 a 510 tak samo i rozdil mezi 310 a 510 ale ten rozdil bude stejny...a spravne paknapsal ze 510 ma senzor lepsi.....
Optiku maji MX310 a MX500 stejnou, ale optika NENI VSE!
Zalezi hrozne i na ergonomii a tu ma (alespon pro vetsinu uivatelu) lepsi MX500.
Co se tyce rozdilu mezi MX500 a MX510 - jen papouskuju co jsem cetl a slysel a dokud si to sami nevyzkousime, nezbyva nam nez tomu verit, ne? :-)
Já se taky rozhodoval mezi 310 a 500, obě jsem zkusil a pak jsem objednal 500, 310 je fakt dělaná pro dětský ručičky - jezdit s myší 2ma prsty není nic pro mě :-)
presne jak jsem rikal taky mam odzkouseny obe jak mx510 tak 310 a rozhod jsem se pro mx310 btw mam malou pracku :) neni to o senzorech jak pise vejs batman , ale o tom co ti vic seti to je furt do kola tyhle otazky :) na Q3 mi sedi proste vic mx310 :) na CS by mi to bylo jedno :))Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Pozor ja jsem nerikal ze zalezi jen na senzoru! Ba naopak! Ergonimie je minimalne stejne dulezita =>prave proto jsem si vybral MX500.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Na druhou stranu si myslim ze za 1500,- v dnesni dobe neni mozne koupit mys co nesedne do ruky, nebo si na ni ten clovek behem par dni nezvykne.
Ja kdyz jsem poprve se svou MX500 hral CSko, vypadal jsem jako uplna lama, ale za 2-3 dny jsem si na ni zvykl a dnes uz bych ji nemenil.
At uz si nekdo koupi MX300,310,500,510,700,900 neprohloupi. Jsou to skvele mysky co vydrzi........ :!:
ja cirou nahodou vim o cem mluvim a v mysich se celkem orientujiCitace:
Původně odeslal K!ll3r
tak si nech tech trapnejch kecu ty "profi gamere"
Citace:
Původně odeslal BATMAN
to nic nemeni na tom ze si napsal blabol
MX 310, 300, 500 sou totozne, jen se lisej ergonomii .
ANo v tomhle jsou MX300,310,500 stejne, ale ja psal o rozdilu mezi MX500 a MX510!Citace:
Původně odeslal DOT
"natoz rozdil mezi 310 a 510! "
vazne ?
dik, tak jsem si objednal MX310(na MX510 az do kvetna cekat nechci), vcera mi prisla a je super!
Davam s ni samy heady(CS)
vidis jsem ti to rikal :wink:Citace:
Původně odeslal pulux
max spokojenost s MX500 hral jsem s MX310 a nesedela mi do ruky, pro me je to mala mys.