Lidi nevite nekdo jestli se daj nekde (u nas asi nee, teeba v nemecku) sehnat UV aktivni smrstovaci buzirky?? Nejlip zluty.
Diky moc
Printable View
Lidi nevite nekdo jestli se daj nekde (u nas asi nee, teeba v nemecku) sehnat UV aktivni smrstovaci buzirky?? Nejlip zluty.
Diky moc
hodne UV veci maj na www.hdt.cz, nevim jestli smrstovaci ale buzirky tam maji urcite. je to ale v Karlovej Varech... porad lepsi nez DeutchlandCitace:
Původně odeslal Kazdic
Rek bych ze skoro urcite budou v novych sadach Flexa od Rieggera. Jsou to sady pro PC tunning, ve zlute 100%, ale nevim jestli se daji koupit samostatne. Jedine request na www.riegger.cz :roll:Citace:
Původně odeslal Kazdic
Tos mi rek novinku. Jestli ot bude v tech sadach od riegera nevim ale je to v sadach ac ryan. Kdyz mam 10m flexa v kompu tak je mi sada na p*d. ale dik
ja jsem z KV, muzu kdyztak neco poslat.Citace:
Původně odeslal b52
@ Hynchenzo:
byl bych rad ale pochybuju ze by v obchode s disco neco takovyho meli. jeste se tam mrknu.
Prob je v tom ze samotny buzirky nemaj ani v Nem. a nenasel sem je ani v ameru, jenom v tech kitech.
UV reaktivne nezozenies, nevedu ich ani na xoxide, ani na inych mod e-shopoch, jedina najblizsia moznost je pouzit klasiku ciernu alebo pripadne priesvitnu a streknut alebo to potom UV farbou
To je mi jasny :? , myslel jsem to tak, ze by ses zkusil zeptat na moznost samostatnyho prodeje. Moje jednani s nima v podstate skoncily na tom, ze si nabalickovali jednobarevny sady "od kazdyho kousek" a nepresvedcil sem je, ze je lepsi to prodavat samostatne :-(Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ale jinak je asi fakt jedina realna moznost pruhledny a UV barva :roll:
No se kvuli tomu nep*****, jenom sem to chtel mit tip top, ted tam mam pasku ktera ma stejnou barviu jak to flexo a je to good.
@ Aigor:
pockej oni v tom riegerovi si ty sady delaj sami??? Bych myslel ze jim to chodi od vyrobce hotovy. Muzu je zkusit bombardovat mailama a treba mi toho nakonec kousek nechaj :lol:
Nedelaj :?Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ale na druhou stranu, co si objednaji to dostanou ne :arrow: :idea:
Napriklad UV reaktivni flexa berou jenom v sade, metraz ne :evil:
trochu ot..sem se dival na ten jejich inet shop a vypada to desne....
kterebarvy sou uv reaktivni,kolik stoji ta sada na pc a co v ni je?Nevite nekdo?
Z tech co maji na "inet shopu" zadny :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine
mmch, maji v nabidce i jiny rozmery jako 1/8" nebo flexo se suchym zipem, ale vsechno zjistis jenom na dotaz (stav od unora 04) :evil:
OT: Sem jim i nabizel ze jim udelam aspon par stranek s fotkama, aby bylo poznat co nabizi, ale nebyl zajem. Pokud se nebudeme zajimat a otravovat je dotazama, tak se to nezlepsi :-(
PS: To neni reklama, nekdy me spis poradne stvou :!:
Ad Techflex ma hezky vecicky, ale kdyz sem se na par veci ptal, ve vsi slusnosti me odkazali prave na Rieggera jako jejich vyhradni zastoupeni :evil: , neni jina moznost...
UV reaktivni je to flexo ktery je oznaceny jako "neon"Citace:
Původně odeslal Aigor
UV maji i v metrazi, nebo aspon meli kdyz sem ho kupoval.
Sada nemusi kazdymu sednout, jejikoz sou tam ruzny velikosti tak nejak typove aby to sedlo na vetsinu zdroju.
A to ti rekli, nebo s to videl na vlastni oci :arrow: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Kazdic
(neon zelena s troskou fantazie ano, modra ani omylem, atd.)
Oni totiz "neon" rikaji kazde vyraznejsi barve a kdyz se jich zeptas na UV, tak jsou schopni tvrdit, ze neon = UV reaktivni (kdyz je to "neon" tak proc ne, ze :roll: )
Hmm, bohuzel :-( Jinak bych taky par veci vzal.Citace:
Původně odeslal Kazdic
jedina neon ktora asi nieje uv reaktivna prilis je ta modra .. oranzova, zelena, zlta su stopro UV reaktivne
Citace:
Původně odeslal Aigor
Videl na vlastni oci, mam to v kompu. Nebo si nech poslat vzorky a uvidis sam ne???
Je to mozny, ja mam prave jenom tu zelenou a modrou, ostatni barvy spis z toho co referovali ostatni, ale nejvic "neon" me prijde akorat ta zelena - takova ta svitive zelena jako fixy :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal SajmoN
no ja mam oranzovu a ked presvedcim suseda tak mozem hodit fotku by nikon d2 :)
Zluta taky sviti jak oblazen, klidne se mrkni