O kolik se mi zvedne výkon když přidam RAM 256 MB.Teď mám 192 MB,pak 448 MB. :roll:V 3D Marku mám 8469 bodu bez pretaktovani.Není to málo? :evil:
Printable View
O kolik se mi zvedne výkon když přidam RAM 256 MB.Teď mám 192 MB,pak 448 MB. :roll:V 3D Marku mám 8469 bodu bez pretaktovani.Není to málo? :evil:
no poznas to ve hrach jako UT2003 nebo v profi grafickejch DTP/DIP/CAD/CAM/CAE programech - tam dost vyrazne
v 3d marku mas tak normalbne kdyz to potaktujes tak se dostanes nekam k 10kCitace:
Původně odeslal Dan
V 3DMarku by si mal mať tých 9000. Kamoš má XP 1800+ a GF4 Ti 4200 od MSI a keď ju pretaktoval na max., tak dal v pohode cez 10000. Tá pamät ti v 3DMarku určite nepomôže, ale v hrách ju určite oceníš.
128MB ti na 3Dmark staci (zkousel jsem to a at mam 128MB nebo 256 nebo 512) je to furd stejnej result
ale treba v UT2003 si pomuzes brutalne, a na novejsi hry uz zacina byt 256 obecne malo
uzijes si kratsi nahravani. 8-) prakticky by to melo behat bez jakyho koliv swapovani :wink:
v 3DMarku se ti to nezvedne ani o prd ;) ...jinak jak uz je tu psano.....vic pameti tim lip...a navic swapovani je sfine :evil:Citace:
Původně odeslal Dan
Zajímavý, na mé sestavě je to asi takto:Citace:
Původně odeslal Mirek
128MB cca 6000
256MB cca 6400
512MB cca 6500
(vše pod WinXP) :o
V 3DM to opravdu nepoznas, ale treba takovej Morrwowind nebo UT2003 to je jiny kafe ;D
U mna je okrem ut2003, v podstate nehratelna koli ramke aj mafia(win xp).Kua a teraz isli pamate brutalne hore....
to bude nejspis tim, ze winxp sou zrouti pameti a behat na nich se 128MB je sebevrazda, na nic jinyho ti snad ani nemuze zbejt pamet :DCitace:
Původně odeslal Vykuk
WinXP jsou dle správce úloh úplně stejnej žrout paměti jako Win2k...
Zrovna teď, když mám puštěnej net, jede IE, ICQ, NAV2002, SpeedFan, FireWall, ConMet, WinCommander atd. mám volnejch 320MB fyzické paměti (z 512)... což je docela v klidu (jen blbej IE zabírá 33MB ramky :o ).
Pravda ale je, že na XPčka se 128MB půjde jenom sebevrah...
btw.: Win98SE nebo WinME na tom nejsou o moc líp a ještě k tomu maj naprosto otřesnou správu paměti ;D :o
jenze na Win 9x je na 3Dmark fakt jedno, jestli mas 128 nebo 256MB pameti, tam jsem to pro zmenu zkousel s oddelavanim modulu ja :)
a ze Win XP jsou stejne narocny na pamet jak Win XP je blbost, ja jsem na chvili prisel o jeden 128MB modul a mel prave jen 128MB, XPcka se skoro nehejbaly, musel jsem se vratit k Win2000, ktery jsem provozoval svizne i na K6-2 128MB RAM, coz je s XPckama fantasmagorie
na spravce pameti se vykasli, to je totiz jasne viditelny prvnim pohledem
bych vyhlásil soutěž o nejlepší přežblepty ve foru, právě jsem vidl jednoho kandidáta ;D ;D ;D
"...a ze Win XP jsou stejne narocny na pamet jak Win XP je blbost..."
LOL ;D to se mi fakt povedlo
ale je jasny, ze to druhy ma byt Win 2000 ...
Win Xp zerie pamet rad, ak sa nahnevam a ceny zahadou padnu dole neviem kam tak si kupim este jeden 512mb ddr400 apacer modul, a bude, len sa s nimi budem moct aj zadrhnut ked pridu ovela rychlejsie tipy pameti , haha ;D :wink:
2 Vykuk:
Win XP je absolut sshhhit, a nielen v sprave pameti. Ja mam doma 98se a tak lahko ho nezmenim. Preco ? Pretoze v robote mam moznost vidiet a pracovat s tym najvacsim HOOVNOM, ake kedy Microsrot vyplodil. Urcite to nie je len moj nazor, a to ma tesi. Keby bolo na mne, tak vsetky compy v robote preinstalujem na W98se, aspon by som tu kazdy den neostarol o 2 roky.
Tot vsjo.
Ked ty nieco nebezi alebo blbne tak jasne ze sa ti system nepaci.Ja som na XP presedlal ked mi 98ka nechcela detekovat novy volant.A urcite som neurobil chybu, je to najlepsi system aky doteraz bol
2 Marek:
Niekomu asi vyhovuje, ked sa "system" robi mudrejsi ako ten, kto ho pouziva. Prepac, ale od OS vyzadujem max. komfort a podradenost mojim prikazom, nie aby on uvazoval za mna. Co tym myslim? Mozno prkotinky, ale prave tie dokazu niekedy najviac nasrat.
2 Schyzo: (btw. dobrej nick :D )
XPčka se sice tváří a dělají všechno proto, aby "myslely" za uživatele, ale pokud nejsi úplnej amatér, tak si je dovedeš za pár minut zkrotit tak... To se ani nedá popsat - prostě jedna báseň :o 8)
Mimochodem, nevím jak tebe, ale mě XPčka poslouchají jak hodinky (a ne vietnamský ;D ).
jj 5 minut a zo systemu pre blbcov(co je vacsina uzivatelov softwaru od MS) je system nozaj ,,profesionalny´´.Citace:
Původně odeslal Vykuk
OK guys, len mi nehovorte ze mate nieco s Billom... :oops:
Co tak dat si Explorer ("Pruzkumnik"), kliknut na nejaky subor (oznacit ho) a v zlomku sekundy stlacit "delete" a hned po tom "enter". To je postup, ktorym bezne mazem subory v 98se. XP je natolko "mudry", ze najprv mi ten subor otvori, a potom sa ma opyta, ci ho chcem zmazat. To ale samozrejme nemozem skor, ako ten otvoreny subor nezavrem...
That's cool interface :o
;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Mirek