Potřebuji radu mám možnost koupit to TI od MSI za velice zajímavou cenu, bude lepší než ten můj stávající shit?
Printable View
Potřebuji radu mám možnost koupit to TI od MSI za velice zajímavou cenu, bude lepší než ten můj stávající shit?
Bude lepsi a vyrazne.
Lepsi bude, ale zazrak ve vykonu se nekona. Jestli budes mit se svou sestavou v 3D01SE o 1200(+-) bodu vic ... radsi bych prodal ten 9200 a bral bych neco silnejsiho
Hm to já taky jenže kde na to brát a nekrást :-)
To je peknej nesmysl, ta 9200SE bude mit v 3dmarku tak 5000 a ta ti4200 bude mit nepretaktovana kolem 10000.Citace:
Původně odeslal epidot
viz krimi.... to 64bit SEcko se na TI ani nemuze chytat :roll:Citace:
Původně odeslal epidot
Tak sorry, ja se dival do jeho podpisu kde ma 9200 coz beru jako plnohodnotnou :oops:
i tak by mel neco kolem 7k bodu maximalne, spis ale min a na te Gf4 bude mit kolem 10k. I to bude poznat.Citace:
Původně odeslal epidot
jasne, ber tu Ti4200, budes mat aspon 3x vyssi vykon,
v 3Dmarku2001 tipujem nad 10K, kamosovi dava 14000 na XP3200+
aj FAR CRY na TI4200 bezi uplne v pohode na High nastavenia..
Jednoznacne Ti, mal som ju tiez a ti mozem povedat ze R9200SE schovas pod koberec :!:
Se-cka su pekny odpad.. To sa meda ani porovnat.
SE hlavne NIE SU urcene pre hracov, je to konkurencia R7500 a MX440 a tam su dobre.Citace:
Původně odeslal BYko
to je ako porovnavat FX 5200 vs 5900XT ze co je lepsi :)
jedenosnacne ber TI4200 jedine co sa (mmozno) zhorsi je ze to bude mat horsi obraz pokial nie je ten 9200 dosahany.
odpovědí tu máš už dost...
Jednoznačně G4! :wink:
Jen bych chtěl ale podotknout, že s ní v téhle době už nic nevyhraješ :?
Proc by nevyhral ? Na jeho sestavu (a pokud bude cena vice nez prijatelna) je to velice dobry upgrade. Vykon se mu zvedne cca o 50% (3DMark), ve hrach to bude mozna jeste vic. Ne kazdy ma 8k na novou grafiku.Citace:
Původně odeslal sofokless
Právě že ve hrách bych až takový rozdíl nečekal. Samozřejmě že bude, ale určitě ne takový jako v 3DMarku, který měří teoretický výkon, který se ve hrách často neprojevuje v takové míře jako právě v 3DMarku...viz třeba rozdíly FX5200 a R9000/Pro...FXko vede v 3DMarku, R9k často celkem "drtí" FXko ve hrách.
Ve hrách to určitě pozná, já bych to bral hned. Tady není nad čím rozmýšlet.
Jojo zlatej GeF4.
Tak už jsem to vyměnil a v 3D marku 2001 je rozdíl cca 4000 bodů bez taktování jsem dosáhl 8863 budů :-)
Tak to máš nějak málo i bez taktování...:) Vy se z toho 3Dmarku jednou ******** ;)