-
command.com ?
Dobry den, som SmiesQov kamos.
mam velmi aj pre mna zvlastny problem...
Mal som virus win32:blaster, po dlhom boji som podlahol a rozhodol sa formatovat disk... robilo mi to uz take veci, ze napriklad ked som spustal TENTO POČITAČ a klikol na Cčko, tak mi napisal že chýba COMMAND.COM a že mam zadať cestu.... Bohužiaľ ten s=ubor bol už napadnutý Blasterom a tak som sa rozhodol to neopravovať a všetko vyriešiť sformatovanim disku.... čo však nikto nečakal...
Mam sformatovanz disk ale neviem ho nahodiť... keď mi bootuje počitač tak mi:
1. píše "NTLDR is missing..."
2. po vložení mojho WinXP: "No emulation"
3- po vložení winME mi vzskočia štyri možnosti, jednou z nich je spustit DOS alebo PC s podporou CD.... ked dam spustit dos, čokoľvek napíšem vždz mi vzskočí: "Subor COMMAND.COM chyba alebo je poškodený.... zadajte k nemu cestu". Ak dam spustiť PC s podporou CDrom, zasekne sa
Viete mi niekto poradiť ? možem si len jednoducho zohnať na disketu Command.com od kamarata a dať ho do mojho PC /čo pochybujem/ alebo čo?
Viete mi poradiť ?
Prosim odpovedajte sem, alebo na moj email petqo@zmail.sk...
Ďakujem
-
takze jsi formatoval c: ?
pak to za 1) vypada jako kdyby pri formatovani zustala puvodni MBR disku, cimz padem ten NTLDR samozrejme nelze najit...
2) zkus jiny CDcko s WXP...
3) samo, asi to hleda command.com na c:, a nema to ulozene na CDcku
-
To ti je všechno nanic. To CDčko WinXP musí být bootovací (někdo ho blbě vypálil) Dokud nenabootuješ z CDčka XPček, tak to nenainstaluješ. Ještě ti zbývá taková trochu krkolomná cesta. Nainstaluj Win98 nebo ME a po nabootování do 98iček spusť instalaci XP a dej inovovovat systém.
-