Ma to nejaky vpil na vykon a lebo zivotnost Grafickej karty ked dam napr. AGP na 70 alebo 80 MHZ ???
Printable View
Ma to nejaky vpil na vykon a lebo zivotnost Grafickej karty ked dam napr. AGP na 70 alebo 80 MHZ ???
Na vykon urcite (i kdyz ne zase nejak zasadne), ale vetsina novych Radeonu nema vyssi frekvence AGP moc rada, treba ten muj snesl jeste 67MHz a pri cemkoliv vyssim uz proste delal blosti, takze na nejakych 80MHz rovnou zapomen...Citace:
Původně odeslal Champion
ja som dal teraz na 70 a zda sa mi ze ide lepsie v hre, ako je napr Far CRy ..
Ja jedu na 74 a taky se mě to zdá o nějaký ten chloupek lepší.
Ja kdyz jsem na starym Radlu9100 dal AGP 100 MHz tak to prihodilo par bodiku navic, nic kvuli cemu by se vrazdilo. Trochu vic se mi zvedla fillrate a mene pak ostatni. Jinak je to celkem jen k tomu, pokud poradas hon na bodiky :-)
Tak už mě to taky jede na 100Mhz, ale v 3DMarku to přidalo jen 381bodů. :?Citace:
Původně odeslal epidot
no pust si nejakej fraps ci neco podobnyho,vsadim se ze tento rozdil nemuzes ve hre ani nahodou poznat :) (to bude subjektivni pocit z toho,ze t mas natakteny :D )Citace:
Původně odeslal Champion
Dle pokusu ktere jsem delal uz tak pred rokem,neni narust vykonu vubec nebo skoro zadny,nema to ne vykon zadny vliv, sorry.
MOzno ano, lebo v tom case som aj defragentoval disk :-)Citace:
Původně odeslal Chihuri
No vida uz to z tebe leze :DCitace:
Původně odeslal Champion