Potreboval bych nainstalovat woknous 98 na comp s woknousem XP. Uz sem si s tim hral, ale nejak mi to porad nejede.
Printable View
Potreboval bych nainstalovat woknous 98 na comp s woknousem XP. Uz sem si s tim hral, ale nejak mi to porad nejede.
no, moc jsi nam toho nerekl, tak se moc nediv pokud nasledujici rada bude scestna-zkousels nabootovat z diskety se systemem ne NT, tj treba z tech win98? A mas tam nejakou partition s FAT?
Jinak si myslim, že je tam nedostaneš pokud napřed nenainst. 98 a až potom XP. Já to tak mam (na každym disku jeden)a jede to v poho.
Win 98 chci na partition D: gde mam FAT32. Pres bootovacku tam sice nainstaluju Win 98, ale pak se nedostanu k Win XP. To, ze prvne nainstaluju Win 98, tak na to kaslu, protoze znova instalovat XP a vsechno do nich, jen to ne. Na internetu byly nejaky navody jak na to, ale ted zrovna nemuzu nic najit. Potreboval bych odkaz na nejakej ten navod nebo radu vod nekoho, gdo to uz delal.
Já mam dojem, že se tu psalo - když už to máš na D: tak přepsat boot.ini.Citace:
Původně odeslal Mike
Nebí mě kdyby to byla blbost :-D .