Outlook 2003 - dloooooohý start programu a další...
Proč při startu Outlook 2003 zobrazuje asi 2 minuty hlášku "Instalace nového softwaru", nejde to stornovat, a až poté se spustí Outlook 2003? Potom průběžně v určitých rozestupech (zhruba 20 minut) to zase hází tu samou hlášku. Nemůže to být tím, že jsem natvrdo odinstaloval Messenger a on se ho pokouší zvonu neúspěšně nainstalovat? Nevím co s tím, strašně to otravuje!
Re: Outlook 2003 - dloooooohý start programu a další...
Citace:
Původně odeslal Hybee
Proč při startu Outlook 2003 zobrazuje asi 2 minuty hlášku "Instalace nového softwaru", nejde to stornovat, a až poté se spustí Outlook 2003? Potom průběžně v určitých rozestupech (zhruba 20 minut) to zase hází tu samou hlášku. Nemůže to být tím, že jsem natvrdo odinstaloval Messenger a on se ho pokouší zvonu neúspěšně nainstalovat? Nevím co s tím, strašně to otravuje!
ja messenger odinstalil pres xp-antispy a nedela mi to..jax ho odstranil ty?
Re: Outlook 2003 - dloooooohý start programu a další...
Citace:
Původně odeslal Hybee
V moznostiach Outlooku je treba zrusit jednu funkciu ohladom Messangera.. a malo by to ist okej.