Myslite, ze by Thermaltake Volcano 9 dokazal uchladit Athlona XP 2400+@3000+ ?? Nebo by to bylo mozne poradne uchladit pouze vodnikem?
Printable View
Myslite, ze by Thermaltake Volcano 9 dokazal uchladit Athlona XP 2400+@3000+ ?? Nebo by to bylo mozne poradne uchladit pouze vodnikem?
MNo pokial tam nemusis davat 2V alebo 2.2V tak by to nejak uchladit malo. Ale istejsie by bolo nieco silnejsie.
Ja si myslim ze by to asi moc nezvladal ale nefim nefim
no kdyz budes poradně vetrat case ... tak mozna i jo .
ale bude to hodně hlucny .. .
ja myslim ze v pohode. ale pri dobre vetranym case.
Kazdopadne to vyzkousim ;D Mam ted k dispozici pouze tenhle chladic, vodnik bude az pozdeji. Jinak v case budou dalsi 3 pridavne vetracky (1 v predu dole 2 v zadu nahore a jede na boku) tak uvidim no.
No myslim ze zalezi hodne na voltazi, predpokladam ze na 3000+ do nej poustis aspon 1.85V coz uz je por 130nm techcnoligi hodne, tak bach aby za chvili neumrel ;) Myslim ze na par benchmarku by to uchladit mohm, ale na delsi provoz asi ne.
A ty zminovany 2 nebo 2.2V do nej fakt nepoustej, to by urcite odesel do AMDckovych vecnych lovist ;D
Budu ho mit az zitra, takze uvidim jestli vubec pude. Ale co sem si procital diskuzi tady i jinde tak ta 2400+ ten potencial na tech 3000+ urcite ma, ale musi se dobre chladit. Kdyztak bych zatim jel na treba na nizsi frekvenci a pockal si na vodnika.