-
Rada - pasta ano ci ne?
Zdravim!
Potreboval bych poradit s nasledujicim. Vyrobil jsem si noveho vodnika, ktery se sklada z medeneho jadra a hlinikoveho vrsku ve kterem jsou vyfrezovany drazky pro proudeni kapaliny. Jde mi o spojeni techto dvou casti. Bohuzel je nemuzu sesroubovat, tak jsem se rozhodl, ze tyto dva materialy slepim. V medi jsou odvrtany dva velke otvory, ktere vyplnim spec. epoxidem s kovovymi casteckami, takze mezi medi a hlinikem toto lepidlo nebude. Ale ted si nejsem jisty, jestli mam mezi tyto dve desky davat pastu a pripadne jakou. Mam jak klasickou bilou, tak nekolik stribrnych. Obe vsak vysychaji a koupit nejakou lepsi se mi nechce. Jakej je vas nazor? Mam tam tu pastu davat nebo ne. Kdyz ty dve desticky prilozim k sobe a podivam se proti svetlu, tak skrz tu skviru nevidim, tj. kontakt tam je, ovsem nevim, jestli v cele plose. Mozna by asi stalo zato to jemne potrit tou stribrnou, trochu s tim zaramplovat a pak slepit.
No kazda rada draha, takze diky za ne!
-
Misto pasty bych tam dal taky ten metalepox, neni to sice zadnej zazrak, ale urcite to bude lepsi nez kov-vzduch-kov.
btw. pak hod nejaky obrazky do galerie vodniku :wink:
-
jj, prispeju, az to bude vsechno hotovy. Soucasti je i modding, takze pak to predvedu v plne krase ;D . Kazdopadne u toho metalepoxu si nejsem uplne jistej tepelnou vodivosti a kdyz to jednou k tomu prilepim, tak to uz neodlepim, tohle je velice silny lepidlo :-) . Takze tu pastu myslis radsi ne...
-
Posli mi kdyztak nejakej nakres toho bloku, neumim si to moc dobre predstavit. Treba me napadne nejaky jiny reseni :wink: