setkals ste se uz nekdo s tim ? instalovalste atd ? nejaky web o tom ?
Printable View
setkals ste se uz nekdo s tim ? instalovalste atd ? nejaky web o tom ?
instaloval, mel asi den. Nejedou na tom vsechny drivery
presne tak , mel sem to 2 dny , nejela mi tv karta jinak to slo vsechno, jinak k te tv-karte, udelal jsem vse co bylo ve faq na leadtecu ale stejne to neslo.,...Citace:
Původně odeslal monsoon
dá sa to použiť aj ako desktop? aké to má nároky na HW? neviete, či vyjde aj verzia Professional alebo niečo podobné?
Naroky to ma asi jako XPcka....ale pro presnejsi se mrkni na stranky mr.dosoftu....Nak
to asi nevyjde..je to proste SERVER edition, profi budou az zase dalsi wokna, a tipoval bych ze ty zase nebudou server :wink:Citace:
Původně odeslal Wizzard
¨Citace:
Původně odeslal night_
co? proc by to nemohl dat na stanici??? staci tam zapnout ty veci co sou defaultne vypmuty (zvukovou a video akceleraci a je to) , problemy s ovladacemi by byti nemeli :-ú XP 2000 compatible...
nerek jsem ze to nejde pouzivat jako workstation :wink: jen ze neni verze professional :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
tak to určite vyskúšam, len či to nezaberie 2 GB na disku ;D
Ak myslíš tú kartu, čo máš v popise, tak mne v 2k3 funguje bezproblémov(všetko čo mám v popise mi funguje bez problémov). A zapol si direct draw akceleráciu?Citace:
Původně odeslal eraser
edit: a myslím, že po úpravách na desktop, je to určite bezpečnejší a rovnako použitelný systém ako XP.