Co rikate na Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro (128 MB)
Co na ni rikate...co se týče vybaveni tak nic moc , ma ten hlucnejsi referencni chladic od ATi , a nema ani pasivy na pametech ale u CC stoji 6652 bez DPH (8115 s DPH) ...no nekup to :oops: Slysel jsem ze kdesi je k sehnani za 7725 s dani nevi nekdo nahodou ?
Chtel bych se zeptat jestli ji nekdo ma, a jak to asi vypada s OC , na pameti dam na 100% pasivy a casem bych treba moddnul i ten chladi na GPU...
No ja totiz moc te Sapphire neverim... takze by m zajimalo jestli v te cene neni nejaky hacek :?:
Re: Co rikate na Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro (128 MB)
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Co na ni rikate...co se týče vybaveni tak nic moc , ma ten hlucnejsi referencni chladic od ATi , a nema ani pasivy na pametech ale u CC stoji 6652 bez DPH (8115 s DPH) ...no nekup to :oops: Slysel jsem ze kdesi je k sehnani za 7725 s dani nevi nekdo nahodou ?
Chtel bych se zeptat jestli ji nekdo ma, a jak to asi vypada s OC , na pameti dam na 100% pasivy a casem bych treba moddnul i ten chladi na GPU...
No ja totiz moc te Sapphire neverim... takze by m zajimalo jestli v te cene neni nejaky hacek :?:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=80&zbo=28276 tam je levnější cca o 300Kč.
S OC to vypadá dobře, pokud na to dáš vhodné chlazení, s vodníkem 450Mhz min. na GPU bez problému. Takový dražší hercules tak dobře taktovat nejde, já bych neváhal a kupoval. Sám jsem kupoval R9800Pro ještě za 16500Kč (Hercules).
Re: Co rikate na Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro (128 MB)
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Co by i chcel podla mna je to momentalne super cena ja som v decembry kupil NON-PRO za 14 000sk :? keby som vedel ze pojdu tak dole ceny tak sa na to vy,,s,,riem :!: