Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
Printable View
Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
Hlavne sou strasne zabugovany...
a kde sosat ty good?? :-)
to nevim,ja pouzivam ty webupdate_xxx (nevim co je to za verzi ale takhle se menuji),ty novejsi me delaj problemy...
No o takový ovladačích jsem nic neslyšel. Existují kX drivery (kx Project), ale ty právě prakticky žádnou akceleraci nepodporují a jsou zamřeny na kvalitu zvuku a hodí se spíše na poslech hudby či pro muzikanty, rozhodně ne k hraní her - nepodporují EAX, HW DS3D atd.Citace:
Původně odeslal MR.AK
Pak můžeš ještě použít spec. upravené ovladače z Audigy2 ZS - thread o tom je někde tu na fóru (myslím v Ovladačích). Ale nic tak božího to nepřináší - max trošku lepší zvuk a nová hejblata v mixéru.
Osobně používám klasické Creative drivery pro Audigy1 - stažené z webu soundblaster.com. Poslední drivery podporují EAX4 (např. v Cmr4) a nenašel jsem na nich nějakou závažnou chybu.