http://www.pretaktovani.cz/text/obr2/athlon641.gif
Tak to je porovnanie z P4 2.2GHz a aj naprek tomu ze je o 1GHz pomalsi tak nanho stiha. L2 je 1M a ma 256bitovu zbernicu. Ma sa dodavat od modelu 3400+. Tak co vy nato ?? Pekne nie ?
Printable View
http://www.pretaktovani.cz/text/obr2/athlon641.gif
Tak to je porovnanie z P4 2.2GHz a aj naprek tomu ze je o 1GHz pomalsi tak nanho stiha. L2 je 1M a ma 256bitovu zbernicu. Ma sa dodavat od modelu 3400+. Tak co vy nato ?? Pekne nie ?
vypadá to hezky, uvidime jak na tom bude novy Pentium. :lol:
Tak tak... vypada to hezky.... ale Prescott bude mit taky 1MB L2 cache, 800 FSB, 0,09 mikronu, vylepseny HT a jiste i dalsi vecicky...Citace:
Původně odeslal kuris
Tesim se na ty souboje... ale hlavne na pad cen soucasnych CPU.... ;D
Podla mna 3400+ model bude ine delo ....
Vidno ze AMD ma zase spickovo spracovanu FPU
Aspon klesnu ceny T-Bredov
:wink:
MNo ceny by mali klesnut kazdopadne !! Aspon dufam lebo si na nieco rychlejsie brusim zuby. Ale si mylim ze 3400+ je uz dost pecka a Intel ma co robit.
On to bezpochyby neni spatny CPU, ale myslim ze klicove ho bude dostat tak na 3GHz ;D
Ty frekvence kolem 1GHz jsou uz fakt smesny 8)
Už aby tu bol... Ešte uvidíme, akú mu natočia cenu... Pokiaľ nebude v tej dobe na trhu porovnateľný Intel, tak cena bude asi dosť vysoko aby sa im ten vývoj rentoval... 8)
Ale v každom prípade pôjdu dole s cenou TBredy a spol... :wink: A potom príde masívny upgrade počítačov... :wink:
Nesuhlasim!Citace:
Původně odeslal Jusuf
Naco su ti frekvencie okolo 3Ghz ?!
Sak sa pozri aky to ma vykon na 1.2 GHz! AMD vobec nepotrebuje vysoke frekvencie (ZATIAL :wink: )
na co? treba na praci s videem, grabovani v divx v plnym palu a hromadu dalsich veci. pokud ovsem na kompu nic takovyho nepotrebujes tak ti staci celer 500, ale pro nas ostatni by se takovej 4gigacek docela hodil ;D
Deviant slysi slovo frekvence a uz si mysli, ze mluvi nejakej intel-igent ;)Citace:
Původně odeslal Deviant
Je to tak, architektura skvela, vykon na takt fantasticky, ale aby se vyvoj vyplatil a AMD mohlo s ClawHammerem mit na cas vystarano, byla by opravdu potreba ho dostat na tech ~3GHz.. jinak intel zase dohoni a AMD bude mit zase problemy a to doufam nechceme, ze? 8-)
Ta propustnost a latence jsou :o ! podivejte se na q3, tam se nejvic projevi bandwitch.. fantasticky..
už jenom pro ten pocit co ti tika v bedně by to chtělo vic jak 1.2...
ale když to má už ted takovy vysledky...WOW
Pekne, ked to bude na tych 3 Ghz, myslim ze to natrhne Intelu poriadne kakac ;D , ale to bude len dobre. Aspon sa trosku zrovna ten momentalny nepomer na trhu .... ;D 8)
Nj, ale aby to na 3GHz nehrialo ako dvojplatnička...
Ale zase výkon by bol brutálny... To by potom dokázal naplno vyťažiť aj R9700Pro (keď jej ešte dnešné COU ani zďaleka nestačia)... :wink:
Frekvenca není všexno ;) Gdyby bylo AMD na 3GHz, tak to může Intel zabalit ;D AMD Athlon XP 6500+ :D
No jak sem uz psal nevidim budoucnost K8 moc ruzove, takovy prescott s FSB na 800MHz bude jak sem videl par testu, pekny delo a aby si AMD vrzlo musi neco udelat s tema frekvencama. Ona architektura je to sice pekna, ale to neni vsechno.
Presne tak, nech nespia , koho to bavi mat momentalne delo, dajte mi 10ghz alebo jeden teraherz a kaslem na to, uz stale upgradovat, a dotovat im vacky,, aj ked to inak nejde , cloveka to prestane casom bavit, hlavne ked sa vzdy vlastne osmekne o peniaze, o chvilu po tom co kupi delo, ma z toho priemerny komp a za rok sracku , ;D 8) :o ???
jj, souhlasim. Ten vývoj jde až moc rychle dopředu. Malý zbrždění by neuškodilo. Jen to žere prachy, kdyžchcete být alespon trochu "IN" a zahrat si novy hry ve slušnym rozlišeni. :evil:
jj, souhlasim. Ten vývoj jde až moc rychle dopředu. Malý zbrždění by neuškodilo. Jen to žere prachy, kdyžchcete být alespon trochu "IN" a zahrat si novy hry ve slušnym rozlišeni. :evil:
Muhuhehe Athlon 3Ghz parraaaddaa ;D Sem zvedevej kolik si za to budou uctovat :lol:
kolik si nauctujou fakt nevim, ale vykon by byl opravdu famozni 8-)
Bude to mega souboj,přeju to AMD ,ale vyhraje Intel.K8 přišla moc pozdě!Jediný kde AMD vyhraje na celé čáře je OPTERON.Ale kdo na něj bude mít? :evil: