GF 5200 a Win XP = reset pri ukoncovani hier
Mam gf fx 5200 64 MB a win xp profi ...DX 9b(skusal som aj dx 8.1) , je jedno ktore ovladace ...teraz mam 45,23 whql ale mal som uz aj 56.82 beta..skusal som vsecky pomedzi ne fast writes vypnute , v sinc vypnute , je jedno ci tam mam service packy alebo nie... nic sa mi neprehrieva ...najvyzsia teplota ktoru som v mojom PC vydel bolo 52 °C , na Win 98 isla v pohode ->
Problem : Pri ukoncovani hier mi resetne pc ( dam exit ,zobrazi sa ploxa a reset) hry ktore nepotrebuju hw 3D to nerobia
Riesenie : ???
Re: GF 5200 a Win XP = reset pri ukoncovani hier
Citace:
Původně odeslal Macko
Mam gf fx 5200 64 MB a win xp profi ...DX 9b(skusal som aj dx 8.1) , je jedno ktore ovladace ...teraz mam 45,23 whql ale mal som uz aj 56.82 beta..skusal som vsecky pomedzi ne fast writes vypnute , v sinc vypnute , je jedno ci tam mam service packy alebo nie... nic sa mi neprehrieva ...najvyzsia teplota ktoru som v mojom PC vydel bolo 52 °C , na Win 98 isla v pohode ->
Problem : Pri ukoncovani hier mi resetne pc ( dam exit ,zobrazi sa ploxa a reset) hry ktore nepotrebuju hw 3D to nerobia
To vyzera na problem s Widowsami, preinstaloval si ich??? ak hej tak potom riesenie je jednoduche, daj kartu do ineho pocitaca a vyjdi z hry, ak to padne, tak je ta karticka na ... :?
na reklamacku :!:
Citace:
Původně odeslal Macko
moc ti neporadim ale kamosovi se to stava taky ma XP 1800+, Geforce Ti 4200 a 300 W zdroj,Win XP a po kazdy hre se mu to samovolne restartuje uplne vzdycky!!Je to fakt divny!
Zkousel jsi jinou grafiku?
Citace:
Původně odeslal Fleak
moc ti neporadim ale kamosovi se to stava taky ma XP 1800+, Geforce Ti 4200 a 300 W zdroj,Win XP a po kazdy hre se mu to samovolne restartuje uplne vzdycky!!Je to fakt divny!
Zkousel jsi jinou grafiku?
Nemam k dispozicii ziadnu inu AGP grafiku a kamos uz mam PC na poriadku tak mi ju nepozicia...asik to bude musiet pockat az na kupu zdroja.... az tak ma to neotravuje lebo ked zaqasin do hry tak som tam cely den ..takze jeden reset za den ;D