Mám problém s tím vyrobit (vypálit) bootovací CD s windowsem. Už sem to zkoušel podle několika návodů a CD mi pořád nebootuje. Neznáte někdo pls postup jak na to? případně link, kde se to řeší. Diky
Printable View
Mám problém s tím vyrobit (vypálit) bootovací CD s windowsem. Už sem to zkoušel podle několika návodů a CD mi pořád nebootuje. Neznáte někdo pls postup jak na to? případně link, kde se to řeší. Diky
na www.cdr.cz je naviod, podle nej jsme si delal w2k s sp4 a bootuje jak ma, tak to zkus. ale prakticky jde o to vypreparovat z originalu 2KB velkej boot sektor necim, to se tam dosctes cim, a pak ho dat jako boot image v neru se spravnejma parametrama
Ty jo, podle návodu na cdr.cz sem to dělal, a nic. Problém je taky v tom že nemám k dispozici originál bootovací cd, tudíž možnost že nějak extrahuju originál boot jaksi odpadá.... :-(((Citace:
Původně odeslal Glottis
Urcite si pouzil dobry offset a zadal NO EMULATION ? Co pise CD ked z neho chces bootovat ?Citace:
Původně odeslal ctrl_j
na www.pegasoft.cz je skvelej navod i s obrazkama a podle nej jsem uspel. je to v sekci FORUM a pak WINXP SOFT mozna WINXP HARD ale to spis ne-e.
Ani jedno, ani druhe, cisto Windows XP a potom celkom navrchu.
Tak sem to zkusil podle toho návodu na pegasoftu a šlape to :-), díky moc za pomoc.Citace:
Původně odeslal Jey