Mám menší prblémek mám dve CD-RW TEAC, jdna W552G kratší a W552E, jaký je mezi nima kromě délky rozdíl ???
Printable View
Mám menší prblémek mám dve CD-RW TEAC, jdna W552G kratší a W552E, jaký je mezi nima kromě délky rozdíl ???
zebyCitace:
Původně odeslal dovatron
E-52/52/24
G-52/52/32
www.google.com
To by samozřejmě mohlo být ono ale má to označení v obou případech W552 tak asi rychlost bude stejná, slyšel jse mže to G a E znamená výrobce Lite-On a Pioneer ale který je který a který je lepší ?
G by mel byt Liteon, E neni Pioneer na 100%, pac Pioneer CDROM nedela. Podivej se www.cdr.czCitace:
Původně odeslal dovatron
Takže G Lite-On a co E originál TEAC ??? asi ne, dá se to nějak zjistit bez rozdělání ??? třeba z FW nebo podle štítku ??? na WWW nic není. Na cdr.cz jsem hledal ale nic jsem nenašel.
E taky neni original Teac. Muze to byt OEMko skoro kohokoliv...treba ta informace neni ani znama.Citace:
Původně odeslal dovatron
Poslední Teac byla W540e. Ostatní dělal Lite-On+další výrobci. G=jenom Lite-On. Firmware by měl ale být snad Teacovskej. Chtělo by se to podívat. Co říkáš?
Toto si nenasiel ???Citace:
Původně odeslal dovatron
http://www.cdr.cz/rekordery/teac/cdw552.html
Rainbow...ale tam neni napsanej vyrobce :))))Citace:
Původně odeslal Rainbow
Maintek, China (ale nejsem si jist, bylo to v recenzi W552E). Gčka jsou LTN, což je rozhodně krok k lepšímu, jakkoli je u starých dobrých TEACů W54~W540E škoda, že nemají důstojné následníky.Citace:
Původně odeslal Petrt