Zdravimv iete niekto ci sa da niekde zohnat bios na FX 5700 a dat na nu bios z 5700Ultra?
Printable View
Zdravimv iete niekto ci sa da niekde zohnat bios na FX 5700 a dat na nu bios z 5700Ultra?
A umis si tam dat pak i DDR-2 pameti? :) Nak
Ultrovka má DDR2 paměti,takže Bios tam dát můžeš z Ultra,ale nenajede ti protože nezvládne takové freq pamětí...........
Je to moc velkej skok.
přeně tak, už to tady zkoušelo spousta lidí, nejde to. Z FX 5700 nedostaneš nic lepšího, pokud chceš větší výkon, zbývá jen taktovat :wink:
jen me ted tak napadlo, co kdyby se ten bios upravil tak, ze by se tam daly nektere knihovny z stareho biosu ...
ja vim blbost, jen me to tak napadlo......
to by bylo fajn, ale zatím o ničem takovém nevím.Citace:
Původně odeslal el_Barto
Ja si umim menit moduly v BIOSu desky, pridavat odebirat tweakery...ale do BIOSu VGA bych vubec nehrabal...vlastne bych ho ani neflashoval...za to riziko to nestoji....Nak
Co se biosu VGA týče tak je to bezpečnější než bios desky.Při neůspěchu stačí pouze vložit PCI VGA a znova to flashnout.Ještě jsem neslyšel že by někdo oddělal VGA špatnym flashem.
přesně tak, taky jsem zkoušel různé biosy, vždy se mi rozpadl obraz, tak jsem použil samoobnovovací disketu s original biosem a vše se vrátilo do normálu :wink: