Ahoj, chci se zeptat jaka je tolerance napeti na na miste, kde ma byt 3,3V. At delam co delam je tam 2,74 - 2,76V.
- ukazuje to SpeedFan i MBM
- mam 300W (EC :-( )
Printable View
Ahoj, chci se zeptat jaka je tolerance napeti na na miste, kde ma byt 3,3V. At delam co delam je tam 2,74 - 2,76V.
- ukazuje to SpeedFan i MBM
- mam 300W (EC :-( )
A kolko to ukazuje v BIOSe?
IMHO to pri 2,75V nemoze fungovat...
Covece to se ti nejak plete...beztak se koukas tam kde ma byt napajeni pameti DDR nebo chipsetu...ale rozhodne to nebude vadne 3,3V vetev..to by vubec jak rika rainbow nejelo...Nak
Kontroloval jsem to X-krat.
V biose to ukazuje to same (posledni bios)
- na chipsetu bych asi nemohl mit 2.7V
No a PC ti jede no problem? esi jo tak do toho nestourej a ser na to...moje dobra rada....Nak
No, jede celkem normalne. Nicemene budu brat 400W fortrona uz kvuli novy grafice.
a kde si to meral?????Citace:
Původně odeslal epidot
Tak to asi iba blbo meria doska...
No, uvidime jak bude deska merit novy zdroj. :|
fvem digimetr a premer si to ruco
to je stara znama vec u epoxov - namiesto 3,3V vetvy ukazuju napatie na DDR... ziadnu paniku. :-)
Mne to taky ukazuje na 3,3 V vetvi tech 2,7 V i na jinych na 5 V 4,72 a na 12 V 11,82, ale kdyz jsem si to zmneril tak hodnoty byly uplne jine na 12 V -12,03 a na 5V - 4,93. Tak asi ta deska neumi ani mnerit napeti???
dotaz: zacal se mi kazit zdroj a uz mam misto +3,3V jen +2,9 nebo +3,0 a tusim ze to pridalo u odchylky pri -5V uz mam -5,3V ...driv to tak nebylo ..je mozny ze kdyz mi zacaly padat hry a vic narocnejsi aplikace ze je to touhle odchylkou...
jaka je mozna tolerance..dik za info... :wink:
Vezmes multimetr a zmeris to manualne.
Pri zatizeni mam 3,32V :)
Kde zmneris tu 3,3V vetev?Citace:
Původně odeslal epidot
Na ATX konektore.
A bude to ukazovat i pri vypnutym PC(zdroji)??? Ja bych to taky potreboval zmerit. PC Alert uz me docela dlouho kamenuje 2.94V(i min) v BIOSu 3.03 a 4.xx misto 5.5V Zatim vse jede OK(a jelo i pri zapojeni 4 disku), ale nemuzu zvisit VCore nad 1.8V.