Nevite nekdo jak rozebehnout spatne fleslou GFS2MX.
Printable View
Nevite nekdo jak rozebehnout spatne fleslou GFS2MX.
Tak sem si presel vsechny moznosti, ktere znam a fakt mne nic nenapada, jedina moznost popelnice a koupit si novou hadam ze uz je po zaruke ;D
Snad jedine niakou dratarinou pridelat k programatoru ale to by bylo drahsi nez ta nova takze, zahod a zapomen vono to casem preboli :wink:
A neni to jak u biosu desek ? Ze to slouzi jek k zavedeni ? Ze by tam dal nejaky dobry bios, nastartoval to, pak ho predelal za chodu a flashl znova ? Jen se ptam, ja grafarnu jeste neflashoval a snad ani nebudu :)
Je to snadné,mám s tím zkušenosti.Sežeň si od někoho PCI grafarnu,ale GeForce nech v AGP.Monitor připoj na Grafiku v PCI(sežeň ale pro jistotu grafiku jiného čipu než v AGP),najeď do dosu,spusť Flashovací program pro svou grafiku a nahrej dobrý bios.Vypni comp,vytáhni grafiku z PCI,zapoj monitor na AGP grafiku a zapni.Vše bude v pohodě.
Jo tak jsem to taky dělal a funguje to.
Diky za pomoc ale mam jeste jednu otazku ta geforce 2 MX je ASUS 7100 nevite kde mam sehnat nani nejnovejsi bios a nvflash diky.
Nejde mi vubec flesnout ta grafika porad to pise ROMFILE PCI SUBSYSTEME ID (0000h) dosn´t match nevim co stim.
mas spravne ulozeny stary bios?Citace:
Původně odeslal Tomek
Ta hlaska znamena ze tam davas bios urceny pre inu kartu alebo iny typ karty...
Neznamena to znamena len tolko ze mas zly flashovaci soft ja ked som flashoval moju GF4 tak mi pisalo to same s nvflash, vgabios sice cosi akoze robil ale neflashol tak som si nainstaloval soft priamo od MSI a islo to na prvy sup, takze si zisti ci vyrobca nema na stranke niake flashe pripadne ci ti niaky neprisiel s drivermi na CD, MSI to mala tam... a volalo sa to tusim vgaflash.exeCitace:
Původně odeslal DJSmart