ted tam je cel 366
Printable View
ted tam je cel 366
napiš co je to za desku :wink:Citace:
Původně odeslal Huvi
No to ja prave nevim, nemam to doma, ale chtel bych vedet, jakej se delal nejvykonejsi proc na tuhle patici
Pentium III 1.4?Citace:
Původně odeslal Huvi
Bez nazvu desky toho moc nezjistis
Ok, zjistim presne desku, ale PIII 1.4 do PPGA asi urcite nenarvu :wink:
Narves to tam celkom urcite :wink: , iba otazka ci aj pojde.
370-ky su:
PPGA - bez moddingu pojde max Celeron 533MHz - 0,25um technologia
FCPGA - -||- P3 1133MHz - 0,18um technologia
FCPGA2 - -||- P3S 1400MHz - 0,13um technologia
Odhadujem ze mas prvu moznost, ked tam mas cel. 366. takze ti tam pojde 533 celeron - ten cierny, nie zeleny coppermine. Ja by som ti radil pretaktovat 366-ku na 550MHz. Skoro urcite ti pojde na 550.
Muj komp to neni, je to kamose, kterej do toho vubec nevidi a chtel jenom lepsi procik, tak mu to zkusimt taktnout. Upgrade na 533 nema smysl
Zkus nejakej diagnostickej soft. Pokud neni deska uplnej noname,tak ti rekne nazev.
Jojo, 533 je PPGA maximum. Pak už jedině jestli existuje nějaká redukce PPGA-FCPGA, která by umožňovala měnit napětí, pak by tam šly i rychlejší - asi ty 1,4, netušim přesně.
Myslim ze v puzdre FCPGA boli najrychlejsie 1100MHz Copperminy, potom Tualy mali FCPGA2, ak sa nemylimCitace:
Původně odeslal wocasek
No abych řekl pravdu, tak když se kouknu na tohle http://processorfinder.intel.com/scr...asp?ProcFam=49 tak se v tom nevyznám :oops: :-)
Ta deska má jenom patici, nebo i slot??? Jinak já jsem do desky která umí jenom PPGA celerony do 400MHz narval FCPGA celeron 566MHz a šlapalo to bez problému, jenom bios blbě hlásil typ procesoru, něco jako Cerelon 556MHz, ale šlapalo to dobře...Citace:
Původně odeslal Huvi
Ma to jenom patici-je to nakej noname a je to FCPGA, ale nema cenu uz kupovat do toho novej procak-nataktil sem to z 366 na 550 a jede to v poho
Tak teď už to vůbec nechápu, dotaz byl na PPGA a teď je to FCPGA :eek: Tak nic :D
No ale pokuď by si sehnl lacino celerona 800MHz a ta deska uměla fsb do 133MHz a povedlo se Ti ho na 133 rozběhnout tak by to zas bylo vo něčem jiným...Citace:
Původně odeslal Huvi
Ja vim, omlouvam se, je sem predtim nevedël, ze to je FCPGA, vypadalo to stare na PPGA a manual sem k tomu jeste nemel:) a 133 to umi a mam nabidku na cel 850, tak to mozna zkusimCitace:
Původně odeslal wocasek
Keby si hned na zaciatku napisal vyrobcu a typ dosky, tak hned v druhom poste mozes mat odpoved a nemusi tu byt cely thread o nicom... :roll:
Tak já bejt tebou a ten upgrade tě nestál moc (že by si prodal tu 366ku) tak bych do toho hnedka šel, zkusil ho taktnout a mohlo by to bejt v celku dobrý. Tipuju že s trochou štěstí by ses mohl dostat na 8.5*124=1.05GHz a to už je celkem dobrý...Citace:
Původně odeslal Huvi
Dokonca s hardver moddingom tam das aj nejaky tualatin napr. 1,2GHz celeron a pretaktujes na 1,6GHz (133MHz FSB) :wink: alebo aspon na 1488 :-) . Ale ak nechces modding, tak napr. taky celeron, aky mam v podpise.
Ano, FCPGA byli nejrychlejší 1,1GHz Copperminy. Na mou destičku (viz v podpisu) po flashi Verze 72 - 3.12.2001 je umí. Neumí však Tualatiny. :-(Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
Ale vedia po drobnej uprave :) vid moj podpis, a FAQ. Nie je to nic zlozite :) ked som to zvladol ja tak to musi kazdy ;DCitace:
Původně odeslal Vladislav Souček
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=2597
Ano, jedině po úpravě (o té jsem také už věděl), ale nevím zda-li se to vyplatí. I když bych tam nacpal například Tualatina 1,3GHz, o kolik by se dal přetaktit, o moc asi ne. :| Leda že by moje grafická kartička zvládala AGP 100MHz... :-) Potom by bylo FSB 150MHz a CPU=1,3GHz@1,5GHz. Jakej májí Tualatiny násobič? Můj Celeronek 800MHz má násobič 8x.
co je to za otazku jakej maj tualatiny nasobic? maj fsb100, takze treba tualatin 1.3 ma nasobic 13xCitace:
Samozrejme mame na mysli celeron tualatin s 256KB cache, ktory ma 100MHz FSB, ty si asi myslel P3 tual. s 133 FSB.Citace:
Jen tak mimochodem i pokud by mel desku jenom ´PPGA tak by tam mohl dat cokoli zalezi jen n mnozstvi investic:) Takova jakasi redukce existuje co z PPGA udela FCPGA a existuje i do slotu 1:) Ale ja treba mam tu smulu ze mohe mila Zida je stara revize ktera nema podporu FCPGA :( Ale jinak jsou celerony k sezrani (viz. popis :)