-
Power DVD a SB Live 5.1
mam dotaz, moc se v tomhle nevyznám mám nějake ty Geniusy Home Treathre a v nastaveni v PowerDVD mam nastaven zvuk na A3D, je to to same jako DOLBY DIGITAL ? prece moje zvukovka DOLBY DIGITAL podporuje ne ? a jakto ze si tam nemuzu zaskrtnout DOLBY PRO LOGIC II - to moje zvukovka nezvládne ? prosim poraďte (hlavne s tim DOLBY DIGITAL a A3D). Diky moc
-
Na Dolby Surround Pro Logic II - musis V PowerDVD zvolit 6chanel output.
A3D vůbec Live nemá (je to 3D zvukovy API Aurealu). AC3 je stary odnaceni DD.
Dolby Digital funguje tak ze si das SP-Dif Output a v Surround Mixeru v Advanced zasrknes AC3-Decode, nebo si zase nastavis 6chanel output.
Pokud mas DD v DivX filmu potrebujes AC3 codek a opět ve vlastnostech toho kodeku nastavis SP-Dif (musis to ale delat pri kazdem spusteni filmu - nejlepsi je na to Mplayer2 s DivX400 na titulky)
Celkove je to posr... hroznym zpusobem - pri DSPLII to funguje kdy chce - film nesmis zastavovat jinak se ti vypne, pri DD v DivX zase film muzes zastavovat ale nesmis ho posouvat (zvlášt na hov..) - rozchazi se zvuk s obrazem.
Vazne premeslim ze si koupim DD a DSPLII dekoder v zesiku (asi 10 000) nez se takle nervovat s temadle softwarovejma sra...
-
jo diky , sice je to složité jak vařič ale zkusím to
-
hral jsem si s tím ale nevím jak zvolit 6chanel output. jestli myslis kolonku AUDIO OUTPUT tak tam mam na vyber jen "2speakers"a nebo "USE SPDIF" na oboum hraje vsech sest beden. tak nevim co mas na mysli tim "6chanels" kde to mam hledat ?
a jaký je rozdíl mezi Dolby DIGITAL a Pro LOGIC II ????????
-
Tak to nemas cely PowerDVD ale jenom osekanou 2 kanálovou verzi ;)