Genius HT 5.1- nefunguje woofer
kdyz mam zdroj zvuku PC tak mi nejde woofer... kdyz v ovladacich interni zvukovky prohodim center/woofer tak pri testu repro po kliknuti na woofer center hraje, takze by tam asi signal mel jit, ne? ale samotny woofer by mel byt v poho, protoze kdy prepnu na jiny zdroj zvuku, treba video, tak jede jak namydlenej.... jo a dela mi to i na interni zvukovku i na audigy takze chyba je asi na strane repro...
babo rad!
p.s. zaruka uz je pase...
Re: Genius HT 5.1- nefunguje woofer
Přesně tenhle problém mám taky. Jen bych ho ještě malinko upřesnil. Není totiž pravda, že z počítače subwoofer nefunguje vůbec. V případě, že na soustavu pustím zvuk v 5.1 (filmové, nebo hudební DVD v přehrávači Power DVD), tak fungují všechny bedničky včetně subáče. Ovšem při přehrávání sterea již ne. To hraje Levá a Pravá normálně, zadní a center jen velmi slabě a jen výšky (asi pro efekt) a subwoofer nehraje vůbec.
Re: Genius HT 5.1- nefunguje woofer
Citace:
Původně odeslal
Misha.in
Přesně tenhle problém mám taky. Jen bych ho ještě malinko upřesnil. Není totiž pravda, že z počítače subwoofer nefunguje vůbec. V případě, že na soustavu pustím zvuk v 5.1 (filmové, nebo hudební DVD v přehrávači Power DVD), tak fungují všechny bedničky včetně subáče. Ovšem při přehrávání sterea již ne. To hraje Levá a Pravá normálně, zadní a center jen velmi slabě a jen výšky (asi pro efekt) a subwoofer nehraje vůbec.
co máš za zvukovku? ja myslim že je normální, že při stereu nehraje SUB.
btw je docela legrace číst staré příspěvky OBRa kde si neví rady :D