Je dobra?
Printable View
Je dobra?
To neni zadna znacka. BRAND pameti prodejci oznacuji nejcasteji moduly od vyrobcu jao PQI, SEITEC, NANYA apod. Jsou proste moc lini aby to rozlisovali
Nekdy se taky oznacuji jako BUFFALO nebo MAJOR ON BUFFALO. Jsou to znackovy cipy na OEM PCB. Obcas se takto prodavaji i originaly obycejnejsich znacek,jak psal WALLOT, tzn. PQI(PMI), NANYA(ELIXIR), SEITEC, INFINEON, MOSEL...
jak bylo mnohokrat receno, tak BRAND znamena ZNACKA a pod timto oznacenim lze koupit i dobre moduly jako Hynix nebo A-DATA, takze vzdy to zalezi co maji na prodejne tam kde to hodlas kupovat...
Oznacenim Brand sa inak povedane nezaoberaj, zaoberaj sa nazvami firiem ktore vyrabaju pamete, a nazvami chipov na ramkach ako bolo vyssie napisane. Brand je pri pametiach nic zaujimave nehovoriaci termin :wink:Citace:
Původně odeslal Speed-y
Jednou jsem v TSBohemia koupil jako Brand paměti Kingston DDR400 CL3 za cenu noname. Podruhé to byly A-Data, taky good. Záleží asi na tom, co má prodejce aktuálně na skladě.
Jen bych upresnil, ze znacky typu PQI, Elixir a podobny smejd nepatri do Brand (znackove) ale do OEM.
I kdyz PQI celkem ujde ...
Koupite-li BRAND dostanete vetsinou:
A-DATA, Nanya, Winboub, OEM PBC se znackovymi chipy Iifeon, hynix, samsung, micron atd ....
když jsem byl dneska v TSBohemia, tak jsem se na ne ptal a pani ve skladu mi rekla, ze jsou osazeny samsungem. Takze co, koupit? Nekoupit?
kup hned :wink:Citace:
Původně odeslal MitrA
Boze, co je to za znacky ??? ;DCitace:
Původně odeslal svaca
Samsung - hm, tak to bude CL3, zalezi k cemu tu pamet chces, necekej zadnej OC zazrak... ja bych je nekoupil, to radsi a-data nebo drazsi transcendCitace:
Původně odeslal MitrA
JJ, dneska jsem je koupil...A-Data 512Mb 400Mhz za 2500,- v Levi...Citace:
Původně odeslal Xima
jo, ty budou urcite lepsi nez ty oem samsungy, vsiml sem si, ze ted ty cl3 samsungy cpe do svejch modulu i apacer no a cena je doslova lowendova :roll:Citace:
Původně odeslal MitrA
ked sa podari tak /QI su dost dobre. len ta sanca je dost biedna:)Citace:
Původně odeslal svaca
No jo, uz to nebudu psat nalitej ..... :-))))))Citace:
Původně odeslal Xima