Asi dost blba otazka, ale chcem si byt isty:-) . Mam bloky od Galaxiho. Treba tam dat aj pastu?
Diki
Printable View
Asi dost blba otazka, ale chcem si byt isty:-) . Mam bloky od Galaxiho. Treba tam dat aj pastu?
Diki
Ano, jako pod kazdy jiny chladic.
Ano, jako pod kazdy jiny chladic. ... co dodatCitace:
Původně odeslal Pirs
.. len ze pasta tam nie je na znizovanie teploty
.. ona jetam na to aby dobre prilahol chladic na CPU/...
(aby tam nebola medzera = vzduch - zly vodic tepla )
No a tuhle funkci plni i pod kazdym jinym chladicem.... Teda samo krome vedeni tepla....Citace:
Původně odeslal ZycaR
Takze neni proc to komentovat pasta tam patri a basta.
A pozor - i na vodnikovi vliv na teplotu ma - kdyz dojde voda ;D :wink:
No nevim..at dam pastu nebo ne...porad mam +-1°C stejnou teplotu CPU...tj. v klidu 51°C a pri zatezi 55°C....Nak
pod vodnikom ?Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
to mas potom fajne vylapovany chladic ( a rovny CPU :) )
Pod vodnikem ne...mam normal chladic...ale IHS a pasiv sem asi hodinu brousil 800kou vodnim smirkem...jeste by to mozna chtelo 1200ku ale i tak to vypada pekne...Nak
ja som brusil cca 5 min s 800, potom 5min s 1000 a nakoniec 10 min s 20-kou a ja tak pastujem ( co keby som mal krivy CPU ? a ten brusit nebudem :) )
2 pirs treba lapovat aj tvoje blocky? zohnal som si 2500ku brusny papier tak nad tym zacinam silno uvazovat, btv. cim ste to brusili pri vyrobe?
Bloky jsou bouseny na 800 papiru, rozdil mezi tim co mas a vylestenym jako zrcadlo neni v teplote zadnej, tzn. je to zbytecny.Citace:
Původně odeslal user
to je pravda .. rozdiel minimalnyCitace:
Původně odeslal Pirs
.. lenze ked robis foto do fora a tak .. dobre to vyzera (ked je to ako zrkadlo :) )