Mam Xvid film, je trochu zpomalený , trhaný pohyb. Málo ale je to znát.
Jde to v nakem programu opravit, kodeky to ne ni, to mam ozkousene.??
Poradte.
Printable View
Mam Xvid film, je trochu zpomalený , trhaný pohyb. Málo ale je to znát.
Jde to v nakem programu opravit, kodeky to ne ni, to mam ozkousene.??
Poradte.
a to u vsech filmu nebo jen u par??? me jedou filmy v poho, ale dva (vcetne The shool of rock) to bylo trhany a kdyz si to poustel kamos na Duronu 900 tak to mel v pohode plynule.. takze to urcite bude kodekama. (nerikam, ze to nebylo k divani, bylo to jako kdyby trosku spomalene..)
Jenom jeden Master and Comander. ostatni v pohode, je to urcite chyba pri ripovani slo by to jeste nejak opravit ??,
to nevim, ale myslim si, ze to je stejne kodekama, jak jsem psal, me se to trhalo a kamosovi to jelo krasne plynule... mozna sehnat neco jineho nebo to vyzkouset u nekoho druhyho a uvis, jestli to bude trhat nebo ne...
ono to muze byt i tim, ze je na tom filmu pouzity jiny kodek ( napriklad me na durexu delal problem zvuk ala ac3 ).
totiz pochybuju, ze by se do obehu dostal spatne naripovany film...
Jezis tech uz bylo.....Citace:
Původně odeslal mISHA
ale vedelo se o nich...Citace:
Původně odeslal Dawe
Na 98 procent kodek :!:
pokud to je trhany tak virtualdub a nastavit vlastni framerate :D
Já bych taky řek, že to je kodekama. Tohle mi dělalo u LOTRa, tak jsem nainstaloval starší codecpack 5056 a už to chodí OK.
hlavne je dôležité, aký máš comp. ak je to aspoň Duron 600, malo by to ísť plynule, ak máš ffdshow.Citace:
Původně odeslal wolfstone
Konkretne Master and Commander mi prave taky trhal, prehraval se pomalu, koukal sem na fps a sly na 16 nekdy az i na 8FPS. Mel sem tam ffdshow nekde z kvetna 2003, nainstalil sem si Xvid a jelo to ok. Tedka posledni dobou vysly snad 3 novy verze ffdshow ale ani jenda ten Maste rneprehrala, tentokrat stal obraz uplne :) No a s tim Xvidem mi to zas spatne prehrava nektery videa co ten ffdshow zvlad ok (i kdyz to je Xvid kodekem kodovany).
Díky za rady fakt byla chyba v FDDshow, :oops: .
Už to fachá